Gradska vlast da se opredeli o učinku Fajgelja, tako što će ga smeniti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 05. 2015. | Komentara: 0

Gradska vlast da se opredeli o učinku Fajgelja, tako što će ga smeniti

NOVI SAD, 18. maj - Vest o odlasku Andreja Fajgelja sa funkcije direktora Kulturnog centra Novog Sada je važna i dobra vest najpre za tu više nego važnu instituciju kulture u Novom Sadu, ali i za grad uopšte. Međutim, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva da Andrej Fajgelj bude smenjen, umesto da se samo formalno usvaja njegova ostavka.  

LSVNakon svega što je učinio tokom dve godine mandata na čelu Kulturnog centra Novog Sada nedopustivo je da se Fajgelj izvuče od odgovornosti tako što podnosi ostavku  jer se nadurio na medije.

Zbog unižavanja Kulturnog centra i sve bruke koju je naneo Novom Sadu, zbog svih njegovih afera i spornih poslova sa „Informatikom“, kao i sumnjivog finansiranja savetnica, neophodno je da se gradska vlast opredeli o njegovom učinku i rezultatima te preduzme jedini mogući odgovoran potez,  a to je - da ga smeni.

Ujedno, budući da je njegov mandat obeležen spomenutim aferama, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva i detaljnu proveru finansijskog poslovanja Kulturnog centra i svih ugovora koje je potpisivao.


Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Ponedeljak, 29. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Hitno sazvati sednicu skupštine Grada Novog Sada na temu stanja bezbednosti!

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Novi Sad zahteva od gradonačelnika Novog Sada i predsednice Skupštine grada Novog Sada sazivanje i održavanje sednice na kojoj će odbornice i odbornici biti informisani o stanju bezbednosti našeg grada.
Odbori LSV | Petak, 26. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Ustavna žalba protiv Salapure, Domjeskova i Sakalaša

Liga socijaldemokrata Vojvodine podneće Ustavnom sudu Srbije Ustavnu žalbu protiv gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure, načelnika Gradske uprave grada Zrenjanina Nenada Domjeskova i pokrajinskog sekretara za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žolta Sakalaša zbog kršenja Ustava, i to u delu koji reguliše nadležnosti Autonomne Pokrajine Vojvodine po pitanju upotrebe i načina isticanja pokrajinskih simbola.
Odbori LSV | Sreda, 24. 05. 2023. | Komentara: 0

Popravite semafore!

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore jer čak nedelju dana posle nevremena polovina semafora u gradu ne radi.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook