Gradski odbor LSV Sombor obeležio Dan pobede nad fašizmom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 05. 2015. | Komentara: 0

Gradski odbor LSV Sombor obeležio Dan pobede nad fašizmom

SOMBOR - Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine položila je u subotu 9. maja, povodom Dana pobede nad fašizmom, vence na spomen obeležja palim borcima NOR.

LSV
 
Vence su ispred GrO LSV položili Nenad Đulinac predsednik Izvršnog odbora GrO LSV, kao i predstavnik omladine i foruma žena GrO LSV Sombor Marko Tezin i Eva Čuljak. Oni su ukazali da se Liga socijaldemokrata Vojvodine punih 25 godina beskompromisno bori protiv svakog oblika nacionalizma, mržnje i rasizma, te da će tako biti i ubuduće.
 
Dan pobede obeležava se i kao Dan Evrope, imajući u vidu da je savremena Evropa zasnovana na osnovnim principima antifašizma – principima mira, razumevanja, tolerancije i saradnje. To su principi kojima se rukovodi LSV od svog osnivanja do danas, pokazujući na taj načina da Vojvodina deli vrednosti savremene Evrope.
 
(BILSV, 11.05.2015)



Odbori LSV | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović obišao prostorije buduće policijske ispostave

NOVI SAD - Uprava Apoteke Novi Sad danas je završila iseljenje iz prostorija u Ulici Stevana Hladnog 1 kod Satelitske pijace, koji će se ove godine adaptirati za novu policijsku ispostavu u ovom delu grada. Poslednjem danu iseljenja uprave Apoteke Novi Sad prisustvovali su predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor Apoteke Dušan Milošević, a predsednik novosadskog palramenta je istakao da su sada stvoreni uslovi da policija počne sa useljenjem u prazan prostor.
Odbori LSV | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Za razvoj sporta u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Na današnjoj konferenciji za novinare Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin, temа je bilа trаnsformаcijа Sportskog sаvezа Zrenjanina (SSGZ) i njegove nove progrаmske аktivnosti, u sklаdu s promenаmа u sistemu funkcionisаnjа sportа u gradu, kao i predlozi za unapređenje rada u ovoj oblasti.
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Tribina o zdravlju u Beočinu

BEOČIN - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin organizovao je nedavno u tom mestu tribinu povodom Svetskog dana zdravlja. Predavanje na temu "Preventiva i dijagnostika bolesti" održala je dr Živka Zubanov specijalista radiolog Vojne bolnice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook