Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2019. | Komentara: 0

Nedopustivo ponovno širenje govora mržnje

Zrenjaninski odbor Liga socijaldemokrata Vojvodine osudio je danas ponovno pojavljivanje grafita mržnje uperenih protiv pripadnika albanske nacionalne zajednice, koji su ovog puta osvanuli na stambenoj zgradi u jednom od najnaseljenijih delova grada.
Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2019. | Komentara: 0

Ako vlast, otvoreno preti i odbija da probleme rešavamo u skupštini, ostaje nam ulica

Odbornici Lige socijaldemokrata u Novom Bečeju napustili su Skupštinu zbog pretnji njihovom njihovom predsedniku opštinskog odbora Saši Šućurović na sednici veća i odbijanja da se problem Doma zdravlja i optužbe za kriminalne radnje sadašnjeg rukovodstva rasprave u institucijama.
Odbori LSV | Sreda, 06. 03. 2019. | Komentara: 0

Posle telefona, Domu zdravlja isključili i internet

Posle skandalozne situacije, kada su isključeni telefoni Hitne pomoći i svi ostali telefoni Doma zdravlja u Novom Bečeju, a rukovodstvo ove institucije i lokalne samouprave nije obezbedilo alternativno rešenje više od 18 sati, Domu zdravlja sada je isključen i internet.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook