Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Odbori LSV | Sreda, 12. 09. 2018. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast i dalje neće da podnese izveštaj o radu

Predsednik Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo osudio je to što predstavnici gradske vlasti u Zrenjaninu još uvek nisu podneli izveštaje o radu.
Odbori LSV | Nedelja, 09. 09. 2018. | Komentara: 0

Kikinda poklanja 5 miliona evra koncesionaru toplane

Na sednici Skupštine grada Kikinda lokalna vlast je usvojila predlog koncesionog akta za poveravanje obavljanja komunalne delatnosti – usluge proizvodnje i distribucije toplotne energije na teritoriji grada Kikinda.
Odbori LSV | Četvrtak, 06. 09. 2018. | Komentara: 0

Opštinska administracija ne zna da koristi program, pa 3 meseca kasni licitacija

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Novi Bečej na današnjoj sednici skupštine predložila je da se Odluka o usvajanju Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta opštine Novi Bečej za 2018. godinu dopuni stavom da će zakupci poljoprivrednog zemljišta opštine Novi Bečej dobiti jasno obeležene poljoprivredne površine koje su zakupili i tražila objašnjenje o višemesečnom kašnjenju opštinske administracije u organizaciji „licitacije“. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook