Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Odbori LSV | Ponedeljak, 12. 02. 2018. | Komentara: 0

Umesto obilaznice, Zrenjaninci dobijaju samo lažna obećanja

Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo zatražio je danas da predstavnici gradske vlasti konačno pogledaju građane u oči i kažu zašto još uvek nema obilaznice oko Zrenjanina.
Odbori LSV | Petak, 09. 02. 2018. | Komentara: 0

SVM izbaciti iz vlasti u Bečeju zbog višemilionskih sudskih brljotina

Opština Bečej i Novi Bečej moraće da snose troškove sudskog postupka iz 2010. godine, u visini od 60 miliona dinara, koji je okončan presudom Privrednog apelacionog suda u Novom Sadu, u korist AP Vojvodine, na ime pozajmice za troškove transporta i demontaže mosta, koji je kao donacija nemačkog grada Vilshofen, 2002. godine trebao da bude postavljen između ta dva grada.
Odbori LSV | Utorak, 30. 01. 2018. | Komentara: 0

Stipendijama pomoći i mlade talente u srednjim školama

Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej predložio je Opštinskom veću da iskoristi svoje pravo i preporuči predsedniku opštine dodatne stipendije za socijalno ugrožene studente koji ne zadovoljavaju uslove konkursa zbog visokih kriterijuma.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook