Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Odbori LSV | Sreda, 03. 01. 2018. | Komentara: 0

Zrenjaninska voda - što se grbo rodi ni vreme ne ispravi

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od predstavnika gradske vlasti i rukovodstva JKP „Vodovod i kanalizacija“ momentalni odgovor na pitanje kada će Zrenjaninci dobiti pijaću vodu. Videli smo da je obustavljena isporuka vode preko postrojenja, jer nije dobijeno odobrenje za rad od nadležnog Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo.
Odbori LSV | Sreda, 27. 12. 2017. | Komentara: 0

21 godina od pobede demokratskog Zrenjanina

Liga socijajaldemokrata Vojvodine podseća da se danas obeležava 21 godina od formiranja prve demokratske vlasti u gradu Zrenjaninu. Posle pobede opozicionih stranaka na novembarskim izborima 1996. godine usledio je niz opstruktivnih i koruptivnih radnji predstavnika stranaka Miloševićeve vlasti.
Odbori LSV | Utorak, 26. 12. 2017. | Komentara: 0

Zrenjanin i 2017. propadao! LSV nudi rešenja za bolji život!

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu Bojan Kostreš oštro je danas kritikovao rad lokalnih vlasti u gradu. Na tradicionalnom novogodišnjem susretu sa novinarima Kostreš je istakao da je sadašanja vlast jedna od najgorih u istoriji Zrenjanina i da, praktično, ne postoji nijedna jedina aktivnost koja je za pohvalu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook