Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Odbori LSV | Petak, 13. 10. 2017. | Komentara: 0

Odbijaju zvanične predloge a nezvanično primenjuju naša rešenja

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin pozdravio je najavu Odeljenja za saobraćaj zrenjaninske Gradske uprave u kojoj se kaže da se priprema odluka o postavljanju reda vožnje gradskog prevoza na autobuskim stajalištima. 
Odbori LSV | Ponedeljak, 09. 10. 2017. | Komentara: 0

Dokle više problemi sa vodom?

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije osuđuje neodgovornost predstavnika gradske vlasti i JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Zrenjaninu zbog koje su građani tokom skoro čitavog vikenda bili bez vode. Ligašice i ligaši traže i da se u najkraćem roku zakaže sednica Skupštine grada i informišu odbornici o stvarnom stanju sistema vodovoda.
Odbori LSV | Nedelja, 08. 10. 2017. | Komentara: 0

73 godine oslobođenja Bečeja od fašizma

Povodom 8. oktobra dana oslobođenja Bečeja od fašizma, Opštinska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej poručuje da je neophodno odati počast svim nevinim žrtvama stradalim u Drugom svetskom ratu, ali i suzbiti svaku savremenu pojavu koja ima obeležje fašizma.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook