Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Odbori LSV | Nedelja, 19. 02. 2017. | Komentara: 0

Glasanje bez lične karte na izborima u Bočaru

Nekoliko birača danas je u Bočaru glasalo bez lične karte, što je samo još jedno u nizu nepravilnosti koje prate izbore u ovom malom mestu u novobečejskoj opštini. Na pitanje novinara predsedniku Biračkog odbora zašto krše zakon koji zahteva da se na uvid pre glasanja pokaže lična karta, on je odgovorio da se svi znaju i da nema potrebe za time. 
Odbori LSV | Nedelja, 19. 02. 2017. | Komentara: 0

Da zrenjaninsko pozorište ne prođe kao radio

Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo upozorava na loše stanje u zrenjaninskom Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“. Tragično je da se ova proslavljenja institucija kulture suočava sa brojnim problemima.
Odbori LSV | Utorak, 14. 02. 2017. | Komentara: 0

Predstavnici vladajuće većine ostali su gluvi na predloge LSV

Dopunu dnevnog reda sednice Skupštine grada Zrenjanina tražio je danas šef odborničke grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Dejan postavljajući pitanje šta je sa obilaznicom oko grada budući da radovi još uvek nisu ni započeti. Čapo je podsetio da je aktuelna gradska vlast od 2012. godine najavljivala radove i dala rok da obilaznica bude završena do 2016. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook