Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Odbori LSV | Utorak, 27. 09. 2016. | Komentara: 0

Ojačati lokalnu i pokrajinsku vlast

ZRENJANIN –  Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nedavna najava izmene Zakona o finanansiranju lokalnih samouprava, kojom bi se omogućilo da prihodi od poreza na zarade u većoj meri ostaju u republičkom Budžetu još je jedan atak na, ionako, slabašnu lokalnu samoupravu u Republici Srbiji, istakao je odbornik  Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanin Aleksandar Marton. On je na konferenciji za novinare ocenio da ta najava predstavlja još jednu kocku u mozaiku stroge centralizacije koja apsolutno dominira našom državom.
Odbori LSV | Petak, 23. 09. 2016. | Komentara: 0

Rebalans budžeta omogućava prečistač otpadnih voda u Novom Sadu

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada mr Maja Sedlarević istakla je, kao jednu od važnih kapitalnih investicija, da će nakon rebalansa budžeta velika sredstva biti uložena u JKP „Vodovod i kanalizaciju“, a građani i građanke će dobiti prečistač otpadnih voda.
Odbori LSV | Četvrtak, 22. 09. 2016. | Komentara: 0

Centralni gradski prečistač mogao bi biti gotov do 2022. godine

NOVI SAD - Na čelu JKP „Vodovod i kanalizacija“ od 11. jula je Gvozden Perković (LSV). Kaže da je zadovoljan stanjem u kom je zatekao preduzeće nakon smene njegovog prethodnika jer je to sistem koji zahteva stabilnu organizaciju rada s obzirom na to da mnogo ljudi zavisi od njih. Perković u intervjuu za NS reporter tvrdi da mu je na prvom mestu da sistem rada poboljša i unapredi za svog mandata i da neće biti otpuštanja zaposlenih na osnovu revanšizma i partijske pripadnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook