Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Odbori LSV | Subota, 10. 09. 2016. | Komentara: 0

Proleće donosi novo lice Satelitske pijace

NOVI SAD – Nije se odustalo od izmeštanja i od izgradnje nove Satelitske pijace, ali je dosta neprimerno u ovom trenutku uložiti dvadeset i kusur miliona za podizanje betonske konstrukcije jer je tenderom bila obuhvaćena isključivo betonska konstrukcija s pločom nad prostorom pijace i u njemu, bez znanja kada ćemo i šta dalje raditi – rekao je u intervjuu za Dnevnik novi direktor JKP „Tržnica” Dušan Bajić.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 09. 2016. | Komentara: 0

Gde su milioni od pločnika ispred pančevačke gradske uprave?

PANČEVO – Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u pančevačkoj skupštini Vladan Keljević upitao je gradsku vlast i gradonačelnika Pančeva koliko je rekonstrukcija gradskog trga u ovom momentu neophodna i da li postoje projekti koji su danas prioritetniji od toga da se sredi prag ispred gradskih oca.
Odbori LSV | Utorak, 06. 09. 2016. | Komentara: 0

Aktivirati Socijalno - ekonomski savet Zrenjanina

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine smatra da je što pre potrebno aktivirati rad Socijalno-ekonomskog saveta Zrenjanina, istakao je danas odbornik  LSV u Skupštini grada Zrenjanin  Aleksandar Marton. Ukazao je i da su zakonska rešenja lokalnim samoupravama omogućila formiranje tripartitnih tela koja bi se bavila analizom stanja u privredi i predlaganjem rešenja za poboljšanje situacije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook