Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Odbori LSV | Sreda, 20. 04. 2016. | Komentara: 0

LSV: Za izvođenje radova čekali izbore

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Zrenjanina Vladimir Milošev rekao je da LSV zahteva odgovore na pitanje zašto je vladajuća koalicija tek sada započela radove izgradnje vodovoda, atmosferske i fekalne kanalizacije na pet projekata širom grada i u naseljenim mestima. Milošev je na jučerašnjoj konferenciji za novinare istakao da su sredstva za te radove dobijena početkom avgusta prošle godine.
Odbori LSV | Sreda, 20. 04. 2016. | Komentara: 0

Kolar: Kaznite ucenjivače, sebe ne ugrožavajte

NOVI SAD - Šef Izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine za Novi Sad i Bačku Robert Kolar predstavio je danas novinarima u Novom Sadu animaciju kojom LSV na društvenim mrežama objašnjava građankama i građanima kako da kazne one koji pokušavaju da ih ucene ili da im prete i time utiču na njihovo glasanje 24. aprila.
Odbori LSV | Utorak, 19. 04. 2016. | Komentara: 0

Novom Sadu su potrebni menadžeri, a ne političari

NOVI SAD - Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za gradonačelnika Novog Sada Dušan Bajić još jedan je od poznatih Novosađana koji je za protal NSHronika.rs prokomentarisao rad Gradske vlade u protekle tri i po godine, izneo predloge o tome šta bi nova vlast trebalo prvo da uradi i iz svog ugla govorio o idelanom gradonačelniku.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook