Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Odbori LSV | Petak, 15. 04. 2016. | Komentara: 0

Šta je u pozadini odugovlačenja sa fabrikom vode?

ZRENJANIN - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin zatražio je od čelnika aktuelne gradske vlasti da prestanu da obmanjuju javnost svako malo pomerajući rokove za fabriku vode i zatražio istinu o tome šta je u pozadini toliko godina odugovlačenja izgradnje fabrike vode.
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2016. | Komentara: 0

LSV prikupila više od 70 hiljada potpisa za referendum

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine ne odustaje od borbe za poljoprivrednike. Do sada je LSV prikupila više od 70 hiljada od 100 hiljada potpisa koliko je potrebno za to da se raspiše referendum kojim će biti zatraženo od Vlade Republike Srbije i Narodne skupštine Republike Srbije da zaštite domaće poljoprivrednike, mala i srednja poljoprivredna gazdinstva od nelojalne konkurencije iz inostranstva, ali i od domaćih tajkuna, prilikom kupovine poljoprivrednog zemljišta rekao je Radivoj Bata Đurić, iz Lige paora Vojvodine.


Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2016. | Komentara: 0

Novi Sad zaslužuje duel kandidata za gradonačelnike

NOVI SAD, 13. april - Kampanja za republičke i pokrajinske izbore bacila je u medijsku senku lokalne izbore u Novom Sadu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook