Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Odbori LSV | Utorak, 12. 04. 2016. | Komentara: 0

LSV ne odustaje od borbe za vojvođanske paore i vojvođansku zemlju

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine prikupila je više od 70 hiljada od 100 hiljada potpisa koliko je potrebno da se raspiše referendum kojim će biti zatraženo od Vlade Republike Srbije i Narodne skupštine Republike Srbije da zaštite domaće poljoprivrednike, mala i srednja poljoprivredna gazdinstva od nelojalne konkurencije iz inostranstva, ali i od domaćih tajkuna, prilikom kupovine poljoprivrednog zemljišta istakao je Branislav Knežević, član Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine na današnjoj konferenciji za novinare.
Odbori LSV | Utorak, 12. 04. 2016. | Komentara: 0

Gradonačelnik da brine o gradu 365 dana godišnje

NOVI SAD - Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za gradonačelnika Novog Sada Dušan Bajić izjavio je da Novom Sadu Sadu nije potreban politikant, već menadžer koji će o gradu brinuti 365 dana godišnje. On ima pripremljen program, u kojem su na prvom mestu stručnost i odgovornost.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 04. 2016. | Komentara: 0

LSV za 30 posto žena u izvršnoj vlasti

BELA CRKVA - Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednica Opštinskog odbora LSV Bela Crkva, Sandra Ristić, istakla je da će se Liga boriti za to da u izvršnoj vlasti bude najmanje 30 odsto žena. Ona je na tribini LSV u Glogonju podsetila da je zahvaljujući amandmanu LSV na Zakon o izboru narodnih poslanika, od 2012. godine obezbeđeno da svaki treći kandidat na izbornoj listi bude žena, čime se u parlamentima našlo 30 odsto žena.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook