Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Odbori LSV | Sreda, 16. 12. 2015. | Komentara: 0

Neophodna sredstva za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom

ZRENJANIN – Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine i odbornik u Skupštini Grada Zrenjanina Aleksandar Marton, apelovao je juče konferenciji za novinare na sve odbornike da se u budžet grada Zrenjanina za 2016. godinu uvrste sredstva za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom, sa posebnim akcentom na obezbeđenje pristupačnosti javnih objekata.  
Odbori LSV | Utorak, 15. 12. 2015. | Komentara: 0

Bela Crkva je ligaška tvrđava!

BELA CRKVA – Bela Crkva je ligaška tvrđava i opet je odavde poslata poruka protiv nasilja, političkog i bilo kog drugog i jasno istaknuto da je tako nešto neprihvatljivo i da ne sme da se radi nikome, rekao je večeras lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. 
Odbori LSV | Petak, 11. 12. 2015. | Komentara: 0

Sramotna odluka vladajuće većine u Subotici da ne podrži poljoprivrednike

SUBOTICA - Sramotna je jučerašnja odluka vladajuće većine u Skupštini grada da odbaci zahtev Udruženja poljoprivrednika Subotice da se razgovara o svim manama i šteti koja će im biti naneta ako Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o poljoprivrednom zemljištu bude usvojen u obliku na kojem insistira Ministarstvo poljoprivrede, saopštio je danas Gradsko odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook