Izbeći rat plakatima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 06. 12. 2011. | Komentara: 0

Izbeći rat plakatima

NOVI SAD -  List Blic u današnjem broju je objavio da je u Novom Sadu već počela predizborna kampanja koju karakterišu brojni plakati  i bilbordi, tribine i štandovi, ali i stranački aktivisti koji obilaze stanove i kuće.

Robert Kolar

U tekstu pak piše da aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu za sada rade samo redovan godišnji obilazak oko 20.000 sigurnih glasova.

- Imamo redovne kontakte sa građanima koji su naši sigurni glasači i informišemo ih o aktivnostima stranke. Kampanja nam tek predstoji i pripremamo se za nju, pa tako planiramo i da predložimo da ne lepimo plakate, kako bi izbegli situaciju koja je već počela da se viđa u Beogradu gde se već vodi takozvani „rat plakatima“. Želimo da grad što manje ružimo hiljadama prelepljenih plakata – naveo je Kolar.   

(BILSV, 06.12.2011.)



Odbori LSV | Subota, 10. 10. 2015. | Komentara: 0

Danas je
Vojvodina u
Farkaždinu!

FARKAŽDIN - Danas je u Farkaždinu organizovana šetnja sa 100 zastava Vojvodine. Prema rečima organizatora iz Mesnog odbora LSV, šetnju su organizovali zato da bi pokazali da su i ovakva manja mesta poput Farkaždina "isto tako Banat i Vojvodina kao što su to i veliki gradovi".
Odbori LSV | Subota, 10. 10. 2015. | Komentara: 0

Stručni savet će predložiti set mera za efikasno čišćenje ulica

NOVI SAD, 10. oktobar - Stručni savet za komunalna pitanja Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad zaključio je na današnjoj sednici da se zbog nebrige nadležnih  na ulicama gomila razno đubre, jer nisu blagovremeno preduzete sve neophodne mere na koje je LSV odavno pozivao.
Odbori LSV | Utorak, 06. 10. 2015. | Komentara: 0

Budžet kabineta gradonačelnika Zrenjanina kao dva Vučićeva

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina i član Izvršnog odbora zrenjaninskog odbora LSV Vladimir Milošev ukazao je danas na velika izdvajanja u gradskom budžetu, istakavši da su neke stavke uvećane čak 14 puta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook