Jasna borba protiv ekstremizama svih boja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 26. 11. 2017. | Komentara: 0

Jasna borba protiv ekstremizama svih boja

Bačka Topola, 26. novembar 2017 - Aktivisti Lige socijaldemkrata Vojvodine iz Bačke Topole obeležili su danas 73. godišnjicu početka ratnog puta antifašističke brigade Petefi.

LSV

Pripadnici ove brigade, uglavnom mladi vojvođanski Mađari, dali su ogroman doprinos porazu nacističkih snaga i njihovih domaćih pomagača.

Ligaši su poručili da obeležavajući ovaj važan datum žele da skrenu pažnju i na negativne procese relativitacije antifasitičke borbe u našem, ali i drugim evropskim društvima. 

Jasna borba protiv ekstremizama svih boja, nameće se kao imperativ!


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Petak, 14. 02. 2014. | Komentara: 0

Niko nema pravo da privatizuje Gradsku upravu

ZRENJANIN - Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Zrenjanina Dragan Nedeljkov upitao je na današnjoj konferenciji za novinare kako je moguće da je Gradska uprava (GU) širom otvorena za sve, kada će ubuduće čak dva ulaza biti zatvorena za građanstvo, kao i da li će se efikasnost lokalne administracije povećati tako što se smanjuje broj onih kojima će ona biti dostupna.
Odbori LSV | Sreda, 12. 02. 2014. | Komentara: 0

Zrenjaninci nisu gosti u Gradskoj upravi

ZRENJANIN – Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Zrenjanina najoštrije je osudila pokušaj privatizovanja Gradske uprave Zrenjanina i upozorava da je ta institucija javna, da pripada svim građanima i građankama i da bi sve gradske službe trebalo da budu stalno dostupne i na usluzi građanima.
Odbori LSV | Sreda, 12. 02. 2014. | Komentara: 0

Zakon o bezbednosti u saobraćaju atak na poljoprivrednike

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin zahteva izmenu Zakona o bezbednosti u saobraćaju, odnosno izbacivanje odredbe o registraciji priključnih mašina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook