Jasna borba protiv ekstremizama svih boja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 26. 11. 2017. | Komentara: 0

Jasna borba protiv ekstremizama svih boja

Bačka Topola, 26. novembar 2017 - Aktivisti Lige socijaldemkrata Vojvodine iz Bačke Topole obeležili su danas 73. godišnjicu početka ratnog puta antifašističke brigade Petefi.

LSV

Pripadnici ove brigade, uglavnom mladi vojvođanski Mađari, dali su ogroman doprinos porazu nacističkih snaga i njihovih domaćih pomagača.

Ligaši su poručili da obeležavajući ovaj važan datum žele da skrenu pažnju i na negativne procese relativitacije antifasitičke borbe u našem, ali i drugim evropskim društvima. 

Jasna borba protiv ekstremizama svih boja, nameće se kao imperativ!


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Subota, 16. 11. 2013. | Komentara: 0

DS izbacio Ligu iz koalicije u Irigu

IRIG – Demokratska stranka je u četvrtak uveče na sednici Skupštine opštine Irig razvlastila Ligu socijaldemokrata Vojvodine, a odbornica LSV u iriškoj Skupštini Marija Radojčić za Dnevnik tvrdi da je gradonačelnik Vladimir Petrović organizovao nelegitimnu sednicu SO i doveo Irig u situaciju da se uvede prinudna uprava.
Odbori LSV | Petak, 15. 11. 2013. | Komentara: 0

Opštinski odbor DS u Irigu izbacio LSV iz vlasti

IRIG, 15. novembar - Predsednik Opštinskog odbora Demokratske stranke i predsednik opštine Vladimir Petrović sinoć je svesno prekršio zakon, organizovao nelegitimnu sednicu skupštine opštine i doveo Irig u situaciju da se uvede prinudna uprava. Sve to je učinio, uprkos upozorenjima da krši zakon i činjenici da je redovna sednica mogla biti organizovana do 23. novembra.
Odbori LSV | Utorak, 12. 11. 2013. | Komentara: 0

Ako se ima za vrtiće na KiM, mora se imati i za građane Zrenjanina

ZRENJANIN - Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Predrag Perkić pozvao je danas gradske čelnike da se u budžetu za sledeću godinu izdvoje sredstva za pune plate za trudnice i minimalne zarade za sve nezaposlene porodilje, dok dete na napuni prvu godinu života.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook