Jasna borba protiv ekstremizama svih boja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 26. 11. 2017. | Komentara: 0

Jasna borba protiv ekstremizama svih boja

Bačka Topola, 26. novembar 2017 - Aktivisti Lige socijaldemkrata Vojvodine iz Bačke Topole obeležili su danas 73. godišnjicu početka ratnog puta antifašističke brigade Petefi.

LSV

Pripadnici ove brigade, uglavnom mladi vojvođanski Mađari, dali su ogroman doprinos porazu nacističkih snaga i njihovih domaćih pomagača.

Ligaši su poručili da obeležavajući ovaj važan datum žele da skrenu pažnju i na negativne procese relativitacije antifasitičke borbe u našem, ali i drugim evropskim društvima. 

Jasna borba protiv ekstremizama svih boja, nameće se kao imperativ!


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Ponedeljak, 04. 11. 2013. | Komentara: 0

Zloupotrebljen budžet grada Zrenjanina

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u zrenjaninskoj Skupštini najoštrije osuđuje zloupotrebu budžeta grada Zrenjanina i novca građana i građanki, i apeluje na nadležne organe da ispitaju sa kojim pravom je zrenjaninski odbornik Srpske napredne stranke Oliver Mitrović potpisao u ime Grada sporazum o izgradnji dečijeg vrtića u Štrpcu.
Odbori LSV | Petak, 01. 11. 2013. | Komentara: 0

I Pančevo podržalo Liginu borbu za trudnice!

PANČEVO - Na jučerašnjoj sednici Skupštine grada Pančeva, na predlog odbornika Lige socijaldemokrata Vojvodine Vladana Keljevića, u dnevni red uvrštena je i inicijativa da se trudnicama za vreme trudničkog bolovanja isplati novčana razlika od 35 odsto kako bi se dostigao iznos pune plate.
Odbori LSV | Sreda, 30. 10. 2013. | Komentara: 0

Vlast u Pančevu da sprovede obećanu departizaciju

PANČEVO - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od vladajuće većine da dosledno sprovede konkurse za imenovanje direktora javnih i javno komunalnih preduzeća, koji će biti usvojeni u četvrtak na sednici Skupštine Grada – istakao je danas predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u pančevačkoj skupštini Miloš Veselinov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook