Jasna borba protiv ekstremizama svih boja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 26. 11. 2017. | Komentara: 0

Jasna borba protiv ekstremizama svih boja

Bačka Topola, 26. novembar 2017 - Aktivisti Lige socijaldemkrata Vojvodine iz Bačke Topole obeležili su danas 73. godišnjicu početka ratnog puta antifašističke brigade Petefi.

LSV

Pripadnici ove brigade, uglavnom mladi vojvođanski Mađari, dali su ogroman doprinos porazu nacističkih snaga i njihovih domaćih pomagača.

Ligaši su poručili da obeležavajući ovaj važan datum žele da skrenu pažnju i na negativne procese relativitacije antifasitičke borbe u našem, ali i drugim evropskim društvima. 

Jasna borba protiv ekstremizama svih boja, nameće se kao imperativ!


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Četvrtak, 11. 07. 2013. | Komentara: 0

Zajedno rešavati stanje bezbednosti u Novom Sadu bez obzira na političke razlike

NOVI SAD, 11. jul - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine apeluje na gradonačelnika Novog Sada da insistira na hitnim merama kod najviših državnih zvaničnika i na svaki mogući način pokrene temu bezbednosti građana.
Odbori LSV | Utorak, 09. 07. 2013. | Komentara: 0

Ocena zrenjaninske vlasti - nedovoljan

ZRENJANIN – Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine  i odbornik u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton ocenio je danas da je godinu dana sasvim dovoljan period da se oceni nečiji rad. Kako je rekao na današnjoj konferenciji za novinare u Gradskom odboru LSV Zrenjanin, zrenjaninska vlast je za taj period zaslužila najlošiju ocenu.
Odbori LSV | Utorak, 09. 07. 2013. | Komentara: 0

Šta je prioritet za pančevačku vlast?

PANČEVO – Pančevački ligaši oštro se usprotivili odluci gradskog veća da se obustavi izgradnja fekalne kanalizacije na Kudeljarcu zbog, kako je rečeno, manjka novca u budžetu Grada. Kako je na konferenciji za novinare istakao šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Pančeva Miloš Veselinov, vlast je svojim prvim potezima pokazala da im je samo važno da se domognu fotelja.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook