Jovan Panić ponovo na čelu žabaljskih ligaša

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 31. 05. 2014. | Komentara: 0

Jovan Panić ponovo na čelu žabaljskih ligaša

ŽABALJ - Na redovnoj Izbornoj skupštini Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj Jovan Panić ponovo je izabran za predsednika žabaljskog odbora, a za potpredsednike izabrani su Dimitrije Radanović i Vladimir Balog.

LSV
 
U svom obraćanju delegatima i delegatkinjama, Panić je pohvalio rad članova Opštinskog odbora, kao i rad mesnih odbora Žabalj, Čurug, Đurđevo i Gospođinci i naglasio da su njihovi predsednici na nedovno održanim izbornim skupštinama ponovo dobili podršku članova i reizabrani su za predsednike odbora.
 
Član Opštinskog odbora LSV Žablja Stevan Slavnić, koji je i član Opštinskog veća zadužen za kulturu, istakao je da u narednom periodu OO LSV Žabalj treba  da radi na novim programima čiji je cilj poboljšanje života i rada svih stanovnika u ovoj opštini.
 
Tajnim glasanjem izabrani su i novi članovi Opštinskog odbora, a Skupštini su prisustvovali koordinator za Južnobački okrug Dušan Radaković i sekretarka Foruma žena LSV Jelena Šikman.
 
(BILSV, 31.05.2014)



Odbori LSV | Ponedeljak, 28. 03. 2011. | Komentara: 0

Somborci zatražili punu platu za trudnice

SOMBOR - Predsednik Gradske organizacije LSV Sombor i odbornik u Skupštini grada Sombora Dragan Nenadov istakao je danas da je Zakonom o zdravstvenom osiguranju naknada zarade za vreme održavanja trudnoće smanjena na 65 odsto kao i da je Ministarstvo zdravlja donelo preporuku da gradovi i opštine mogu da pronađu sredstva i daju ostatak od 35 procenata onim ženama koje su na trudničkom bolovanju.
Odbori LSV | Petak, 25. 03. 2011. | Komentara: 0

Zastava AP Vojvodine se zavijorila i u Baču

NOVI SAD - Zastava AP Vojvodine od pre neki dan se vijori i na jarbolu ispred zgrade Skupštine opštine Bač. Ovo je 11 opština koja je istakla zastavu od početka akcije članova i aktivista Lige socijaldemokrata Vojvodine koji su, krajem februara, u opštinama gde zastave nije bilo, organizovali predaju zastava predstavnicima lokalne samouprave i zatražili da one budu istaknute u skladu sa Ustavom, zakonima i odlukom Skupštine AP Vojvodine.
Odbori LSV | Utorak, 22. 03. 2011. | Komentara: 0

Za zdravu vodu u svakom subotičkom domaćinstvu

SUBOTICA - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica zatražio je danas da se u prigradskim naseljima Tavankut, Ljutovo, Šupljak, kao i mesnim zajednicama Makova sedmica i Peščara izradi planska dokumentacija, izgradi i uspostavi sistem organizovanog vodosnabdevanja stanovništva.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook