Kako tzv. eksperti zamišljaju konsolidaciju JKP Stan

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 23. 09. 2015. | Komentara: 0

Kako tzv. eksperti zamišljaju konsolidaciju JKP Stan

Novi Sad, 23. septembar - Dok se gradska vlast konstantno hvali kako je popravila stanje u gradskim preduzećima, činjenice govore drugačije.

LSV

Nakon što su sudski izvršitelji popisali i prodali imovinu JKP "Stan" kako bi se isplatila potraživanja radnika za neisplaćene zarade, ovog popodneva rukovodstvo tog preduzeća nije puštalo ni kupce, ni sudske izvršitelje u krug te firme. Za prodatu imovinu, rukovodioci "Stana" nisu mogli da pronađu ključeve?!

Je li to konsolidacija? Je li to novi plan "stručnjaka", još bolji od naplate "odžačarine"?! Da pred kapijom imaju radnike, kupce, poverioce, sudske izvršitelje i policiju? Može li ova gradska vlast bilo šta da uradi bez skandala? Kakvi eksperti!

Ovo je druga faza u radu gradske vlasti.

Nakon što su se u prvoj fazi tri godine bavili isključivo i samo krikom svojih prethodnika i uništavanjem gradskih preduzeća, sada, u drugoj, "popravljaju" situaciju, kroz skandale, afere, divljanja, falsifikate, prikrivanje izveštaja i sve druge metode za koje naročite eksperte imaju Drina - Dinara - Dunav, SPO i ostale interesne grupacije koje upravo rukovode JKP "Stan".

Ako se realizuje želja gradske vlasti da Privredni sud uvede JKP "Stan" u stečaj, sa žaljenjem ćemo konstatovati da je ovo gradsko preduzeće, uprkos pompeznim najavama u javnosti – upropašteno.

Gradski odbor
Lige sociajldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Subota, 28. 09. 2024. | Komentara: 0

EPS da pod hitno reši problem sa očitavanjem brojila i visokim računima za struju

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANi zahteva od Elektroprivrede Srbije da pod hitno reše problem koji imaju mnogi građani Srbije, a vezan je za očitavanje brojila za struju i visoke račune za utrošenu električnu energiju.
Odbori LSV | Petak, 27. 09. 2024. | Komentara: 0

SNS sprečava odbornike Skupštine grada Novog Sada da rade svoj posao

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik, koja je trebala da predsedava vanrednom sednicom, ističe da ih je vladajuća većina sada fizički sprečila da održe sednicu o problemu pijaće vode, jer im je to jedini preostali način da spreče razgovor o ovoj bitnoj temi.
Odbori LSV | Četvrtak, 26. 09. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo pomoć poljoprivrednicima zbog posledica suše

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI ponovo skreće pažnju na jedan od gorućih problema sa kojim se trenutno suočavaju građani Vojvodine – drastično smanjenje prinosa poljoprivrednih kultura usled suše. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook