Kikindski ligaši očistili deo grada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 09. 07. 2011. | Komentara: 0

Kikindski ligaši očistili deo grada

LSV KikindaKIKINDA - U Kikindi je danas, i pored visoke dnevne temperature, održana još jedna u nizu akcija čišćenja grada u organizaciji Gradskog odbora LSV Kikinda. Današnja akcija pod nazivom "Vratimo osmeh gradu" održana je na teritoriji dela grada koji se naziva Baranda, a  inicijativu su pokrenuli stanovnici Barande koji su se žalili na veoma loše stanje ovog dela grada.

Poznato je da je Kikinda jedno od mesta koje ima velikih problema sa divljim deponijama na perifernim delovima, gde ljudi odnose smeće i bacaju ga. Članovi i odbornici Lige  danas su zajedno sa građanima od korova, ambrozije, smeća i šuta očistili površinu na uglu ulica Dragoljuba Udickog i Feješ Klare. Kandidat za odbornika LSV Vladimir Rackov  najavio je nastavak čišćenja periferije grada i naveo da je u ovom delu grada planirano da se napravi sportsko igralište za decu i omladinu.

(BILSV, 09.07.2011.)




Odbori LSV | Subota, 17. 12. 2011. | Komentara: 0

Pokrenut ciklus tribina na temu poljoprivrede

PANČEVO - Pred brojnim poljoprivrednicima, okupljenim na poziv MO LSV Banatski Brestovac i GrO LSV Pančevo, sinoć je u Banatskom Brestovcu održana tribina na kojoj je dr. Radovanka Jakovljev-Lazić  održala predavanje na temu organske prozvodnje, preventive i zaštite bilja i upotrebe hemijskih preparata u povrtarstvu.
Odbori LSV | Subota, 17. 12. 2011. | Komentara: 0

I u Bečeju puna plata za trudnice

BEČEJ - Budućim bečejskim trudnicama će se, na inicijativu Lige socijaldemokrata Vojvodine, isplaćivati 100 posto zarade za vreme privremene sprečenosti za rad zbog komplikacija u vezi sa trudnoćom.
Odbori LSV | Petak, 16. 12. 2011. | Komentara: 0

Jovanović prekrečio poruke mržnje

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović prekrečio je 16. decembar kukasti krst i grafit mržnje na kući u Ulici Janka Veselinovića 11.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook