Ko će popraviti put u Laćarku?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 08. 07. 2014. | Komentara: 0

Ko će popraviti put u Laćarku?

SREMSKA MITROVICA – Gotovo osam meseci prošlo je od kada je narodni poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Đorđe Stojšić postavio poslaničko pitanje resornom ministru i javnom preduzeću “Putevi Srbije” u vezi sa katastrofalnim stanjem puta u najvećem sremsko mitrovačkom selu Laćarku.

LSV

Reč je deonici regionalnog puta, doskora u vlasništvu Republike, na kojoj još ima ostataka turske kaldrme i koja je izuzetno oštećena, a Stojšić do danas nije dobio odgovor na svoje pitanje.
– Na našu veliku žalost, to je i dalje imovina Republike Srbije. Tu se sad radi o nekom pravnom vakuumu, gde su putevi drugog i trećeg reda prešli na upravljanje pod nadležnost AP Vojvodine, ali na žalost nije obezbeđeno finansiranje, niti postoji javno preduzeće koje može da održava puteve drugog i trećeg reda – rekao je Stojšić, u emisiji “Razglednice”, RTV Vojvodine.
Inače, rekonstrukcija te deonice u dva navrata nalazila se u programu Puteva Srbije i oba puta je izbačena bez jasnog objašnjenja. Za  uređenje navedene deonice potrebno je oko 270 miliona dinara.

(BILSV, 08. 07. 2014)



Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook