Ko će popraviti put u Laćarku?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 08. 07. 2014. | Komentara: 0

Ko će popraviti put u Laćarku?

SREMSKA MITROVICA – Gotovo osam meseci prošlo je od kada je narodni poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Đorđe Stojšić postavio poslaničko pitanje resornom ministru i javnom preduzeću “Putevi Srbije” u vezi sa katastrofalnim stanjem puta u najvećem sremsko mitrovačkom selu Laćarku.

LSV

Reč je deonici regionalnog puta, doskora u vlasništvu Republike, na kojoj još ima ostataka turske kaldrme i koja je izuzetno oštećena, a Stojšić do danas nije dobio odgovor na svoje pitanje.
– Na našu veliku žalost, to je i dalje imovina Republike Srbije. Tu se sad radi o nekom pravnom vakuumu, gde su putevi drugog i trećeg reda prešli na upravljanje pod nadležnost AP Vojvodine, ali na žalost nije obezbeđeno finansiranje, niti postoji javno preduzeće koje može da održava puteve drugog i trećeg reda – rekao je Stojšić, u emisiji “Razglednice”, RTV Vojvodine.
Inače, rekonstrukcija te deonice u dva navrata nalazila se u programu Puteva Srbije i oba puta je izbačena bez jasnog objašnjenja. Za  uređenje navedene deonice potrebno je oko 270 miliona dinara.

(BILSV, 08. 07. 2014)



Odbori LSV | Ponedeljak, 28. 11. 2011. | Komentara: 0

Ligaši izdejstvovali saobraćajni poligon za decu

NOVI SAD - Na osnovu inicijative Mesnog odbora „Sava Kovačević“ Gradskog odbora LSV Novi Sad napravljen je saobraćajni poligon u tom kvartu.
Odbori LSV | Ponedeljak, 28. 11. 2011. | Komentara: 0

Prevazići političke razlike zarad trudnica

MUŽLJA – Trudnoća, njeno održavanje  i period posle porođaja ne mogu biti tretirani kao bolest, pa se ni odsustvo žene sa posla zbog toga ne može tretirati kao bolovanje, ocenio je juče potpredsednik GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Tibor Vaš.
Odbori LSV | Petak, 25. 11. 2011. | Komentara: 0

Nasilje nad decom je kažnjivo

ZRENJANIN - Savet za socijalnu politiku Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin je sinoć u sali Gradske narodne biblioteke “Žarko Zrenjanin” organizovao tribinu o Prednacrtu novog Građanskog zakonika pod nazivom “Biti ili ne biti dete”.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook