Kostreš: Kritikovaćemo sve loše poteze gradske vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 27. 12. 2016. | Komentara: 0

Kostreš: Kritikovaćemo sve loše poteze gradske vlasti

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine, kao najjača opoziciona stranka u gradu, ostala je čuvar vrednosti građanskog društva, izjavio je predsednik Gradskog odbora LSV Bojan Kostreš na novogodišnjem susretu sa novinarima.

LSV
 
On je upozorio da Zrenjanin ne napreduje i konstatovao da nije ni senka grada kakav je bio pre 30 godina.
 
- Mi nećemo biti opozicija gradu i građanima Zrenjanina, već aktuelnoj vlasti i kritikovaćemo sve što gradska vlast loše radi - naglasio je Kostreš precizirajući da će LSV biti konstruktivna opozicija u tom gradu.
 
On je najavio brojne nove aktivnosti Gradskog odbora koje za cilj imaju dalje jačanje stranke i promovisanje novih javnih politika, a konkretan primer je inicijativa pokrenuta na poslednjoj sednici Skupštine grada da se učenicima  iz  seoskih sredina regresiraju mesečne karte od strane lokalne samouprave – objasnio je Kostreš. 
 
Predsednik zrenjaninske LSV je postavio pitanje zašto nema obilaznice i fabrike vode i zašto Kraljevo za deset dana reši pitanje vode, Subotica završava obilaznicu, a Zrenjanin to ne može.
 
- Nećemo rokove, želimo konretne rezultate, ali ih u Zrenjaninu nema - poručio je Kostreš.
 
(BILSV, 27.12.2016)



Odbori LSV | Sreda, 19. 10. 2011. | Komentara: 0

Zrenjanin još bez dana grada

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Marton najavio je u utorak da će se na jednom od predstojećih jesenjih zasedanja lokalnog parlamenta pred odbornicima naći inicijativa o određivanju Dana grada.
Odbori LSV | Utorak, 18. 10. 2011. | Komentara: 0

Protiv odlaganja ispravljanja istorijske nepravde

SOMBOR - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine saopštio je danas da će od denacionalizacije i pravedne restitucije otetih materijalnih dobara nakon Drugog svetskog rata u velikoj meri zavisiti hoće li Srbija sebe graditi kao građansku državu.
Odbori LSV | Utorak, 18. 10. 2011. | Komentara: 0

Zrenjaninaca manje nego na prošlom popisu

ZRENJANIN - Prvi rezultati popisa pokazuju manji broj stanovnika u Vojvodini, a taj trend postoji i u Zrenjaninu, naveo je na današnjoj konferenciji za novinare regionalni koordinator LSV za Srednji Banat Marko Stanimirović. Prema njegovim rečima, jasno se pokazalo da je u svim delovima Srbije broj stanovnika manji u odnosu na prethodni popis.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook