Kravić: Liga želi da učestvuje u razvoju Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 26. 06. 2016. | Komentara: 0

Kravić: Liga želi da učestvuje u razvoju Novog Sada

NOVI SAD – Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić, komentarišući ulazak LSV u vladajuću koaliciju u glavnom gradu Vojvodine, rekao je za TV B92 da se Liga za njega odlučila nakon upoznavanja sa programom Srpske napredne stranke za razvoj Novog Sada u narednom periodu.

LSV


– Predočili su nam njihov program. Veliki su rezovi, veliki su infrastrukturni radovi koji treba u Novom Sadu da se obave. Mi smatramo da, kao odgovorna stranka, ne možemo a da ne učestvujemo u tome, jer je to nešto što će opredeliti i sudbinu Novog Sada u sledećih 15, 20, 30 godina  – naveo je Kravić.

Kravić je rekao i da ne očekuje ulazak LSV u republičku i pokrajinsku vlast.


– Ne možete očekivati da uđemo ni u republici ni u pokrajini. Zar stvarno mislite da se Liga socijaldemokrata Vojvodine može dogovoriti s Igorom Mirovićem? Naše razlike u poimanju položaja Vojvodine su toliko velike da je to, takoreći, nemoguće – naveo je Kravić.

(BILSV, 26. 06. 2016)



Odbori LSV | Utorak, 01. 07. 2014. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast protiv interesa građana

ZRENJANIN – Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin osudila je atmosferu na poslednjoj sednici Skupštine grada Zrenjanina ukazujući da su građanke i građani Zrenjanina ponovo bili svedoci donošenja odluka bez obzira na njihove interese, razrešenja i postavljenja kadrova, stranačkog potkusurivanja i zapošljavanja.
Odbori LSV | Subota, 28. 06. 2014. | Komentara: 0

LSV podržava odluke koje su u interesu Kikinđana

KIKINDA - Odbornik i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine Miloš Pejakov, koji ne krije da je bilo razgovora s naprednjacima, kaže za Kikindske da će LSV podržati sve odluke koje su u interesu građana i građanki kikindske opštine, kao što je bio slučaj na poslednjoj sednici skupštine kada su odbornici Lige podržali predlog za spašavanje Autoprevoza. 
Odbori LSV | Subota, 28. 06. 2014. | Komentara: 0

Šta je to DDD tražio od Sečivanovića pa je podneo ostavku posle šest dana na čelu Vodovoda?

NOVI SAD, 28. jun - Teško je i zamisliti šta je interesna grupacija koja se dočepala nekoliko gradskih preduzeća mogla da zatraži od novog direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ Pavla Sečivanovića pa da on nakon svega deset, odnosno ukupno šest radnih dana podnese ostavku na tu funkciju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook