Kravić: Liga želi da učestvuje u razvoju Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 26. 06. 2016. | Komentara: 0

Kravić: Liga želi da učestvuje u razvoju Novog Sada

NOVI SAD – Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić, komentarišući ulazak LSV u vladajuću koaliciju u glavnom gradu Vojvodine, rekao je za TV B92 da se Liga za njega odlučila nakon upoznavanja sa programom Srpske napredne stranke za razvoj Novog Sada u narednom periodu.

LSV


– Predočili su nam njihov program. Veliki su rezovi, veliki su infrastrukturni radovi koji treba u Novom Sadu da se obave. Mi smatramo da, kao odgovorna stranka, ne možemo a da ne učestvujemo u tome, jer je to nešto što će opredeliti i sudbinu Novog Sada u sledećih 15, 20, 30 godina  – naveo je Kravić.

Kravić je rekao i da ne očekuje ulazak LSV u republičku i pokrajinsku vlast.


– Ne možete očekivati da uđemo ni u republici ni u pokrajini. Zar stvarno mislite da se Liga socijaldemokrata Vojvodine može dogovoriti s Igorom Mirovićem? Naše razlike u poimanju položaja Vojvodine su toliko velike da je to, takoreći, nemoguće – naveo je Kravić.

(BILSV, 26. 06. 2016)



Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 03. 2013. | Komentara: 0

Andrić na čelu subotičkih ligaša

SUBOTICA - Na Izbornoj skupštini Gradske organizacije LSV Subotica, 12. po redu, za novog predsednika izabran je Dragan Andrić.
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 03. 2013. | Komentara: 0

Hitno rešiti problem bezbednosti u Bečeju

BEČEJ - Bečejski Ligaši su poslednjih meseci upozoravali, da se u opštini Bečej pored sve učestalijih krađa, koja su čak prerasle u razbojništva, sve učestalije vesti o huliganima, koji izazivaju tuče u raznim delovima opštine, tako izazivajući strah kod građanki i građana.
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 03. 2013. | Komentara: 0

Izborna skupstina OO LSV Zabalj

NOVI SAD – Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj Jovan Panić rekao je da je LSV ostvarila najbolji razultat, od osnivanja do danas.On je na Izbornoj skupštini žabaljskog odbora, rekao i da je taj odbor dobro radio u prethodnom periodu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook