Kravić: Liga želi da učestvuje u razvoju Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 26. 06. 2016. | Komentara: 0

Kravić: Liga želi da učestvuje u razvoju Novog Sada

NOVI SAD – Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić, komentarišući ulazak LSV u vladajuću koaliciju u glavnom gradu Vojvodine, rekao je za TV B92 da se Liga za njega odlučila nakon upoznavanja sa programom Srpske napredne stranke za razvoj Novog Sada u narednom periodu.

LSV


– Predočili su nam njihov program. Veliki su rezovi, veliki su infrastrukturni radovi koji treba u Novom Sadu da se obave. Mi smatramo da, kao odgovorna stranka, ne možemo a da ne učestvujemo u tome, jer je to nešto što će opredeliti i sudbinu Novog Sada u sledećih 15, 20, 30 godina  – naveo je Kravić.

Kravić je rekao i da ne očekuje ulazak LSV u republičku i pokrajinsku vlast.


– Ne možete očekivati da uđemo ni u republici ni u pokrajini. Zar stvarno mislite da se Liga socijaldemokrata Vojvodine može dogovoriti s Igorom Mirovićem? Naše razlike u poimanju položaja Vojvodine su toliko velike da je to, takoreći, nemoguće – naveo je Kravić.

(BILSV, 26. 06. 2016)



Odbori LSV | Petak, 27. 05. 2011. | Komentara: 0

25 hiljada potpisa za trajnu registraciju traktora

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine je u proteklih mesec dana prikupila preko 25 hiljada potpisa za obustavu godišnje registracije traktora i druge poljoprivredne mehanizacije " izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Gradskog odbora LSV Sombor Dragan Nenadov.
Odbori LSV | Četvrtak, 26. 05. 2011. | Komentara: 0

Prikupljeno više od 25.000 potpisa za ukidanje godišnje registracije traktora

SUBOTICA/BAČKA TOPOLA - Tokom akcije koju je Liga socijaldemokrata Vojvodine pokrenula u više od dve stotine mesta u pokrajini, prikupljeno je više od 25.000 potpisa za inicijativu da se ukine zakonska obaveza godišnje registracije poljoprivrednih mašina, saopštili su na današnjoj konferenciji za novinare potpredsednik gradske organizacije LSV Subotica Tibor Murenji i predsednik mesne organizacije LSV u mesnoj zajednici Novo Selo Stevan Tonković.
Odbori LSV | Sreda, 25. 05. 2011. | Komentara: 0

Za Evropski dan parkova - nove sadnice u OŠ

ZRENJANIN - Povodom 24. maja, Evropskog dana parkova, predsednik Skupštine grada Aleksandar Marton danas je, sa đacima OŠ "Petar Petrović Njegoš", učestvovao u akciji sadnje desetak novih sadnica tuje u parku škole.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook