Kravić: Liga želi da učestvuje u razvoju Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 26. 06. 2016. | Komentara: 0

Kravić: Liga želi da učestvuje u razvoju Novog Sada

NOVI SAD – Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić, komentarišući ulazak LSV u vladajuću koaliciju u glavnom gradu Vojvodine, rekao je za TV B92 da se Liga za njega odlučila nakon upoznavanja sa programom Srpske napredne stranke za razvoj Novog Sada u narednom periodu.

LSV


– Predočili su nam njihov program. Veliki su rezovi, veliki su infrastrukturni radovi koji treba u Novom Sadu da se obave. Mi smatramo da, kao odgovorna stranka, ne možemo a da ne učestvujemo u tome, jer je to nešto što će opredeliti i sudbinu Novog Sada u sledećih 15, 20, 30 godina  – naveo je Kravić.

Kravić je rekao i da ne očekuje ulazak LSV u republičku i pokrajinsku vlast.


– Ne možete očekivati da uđemo ni u republici ni u pokrajini. Zar stvarno mislite da se Liga socijaldemokrata Vojvodine može dogovoriti s Igorom Mirovićem? Naše razlike u poimanju položaja Vojvodine su toliko velike da je to, takoreći, nemoguće – naveo je Kravić.

(BILSV, 26. 06. 2016)



Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Performans za subotičko pozorište

SUBOTICA - Povodom Svetskog dana pozorišta, 27. marta, Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici organizovala je juče performans ispred zgrade Narodnog pozorišta u izgradnji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook