Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2024. | Komentara: 0

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

NOVI SAD - Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada. Prema njenim rečima, nemogućnost parkiranja, saobraćajne gužve i otežan prilaz i ulazak u grad jasan su pokazatelj nemara, ali i potpunog neznanja i nestručnosti ljudi koji danas upravljaju Novim Sadom. 

LSV

- Mi nudimo strateško dugoročno rešenje ovog izazova, a to je izgradnja lakog nadzemnog i delimično podzemnog šinskog javnog saobraćaja koji bi rasteretio drumski i smanjio gužve i zagađenje. Osim ovoga, napravićemo parking depoe u rubnim delovima grada i rasteretiti centar od saobraćajne gužve - navodi Kurtinović.

(SzILSV-Vojvođani, 24.5.2024)




Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook