Kvazipatriote nemaju veze s kulturom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 08. 07. 2013. | Komentara: 0

Kvazipatriote nemaju veze s kulturom

NOVI SAD – Komentarišući zahtev opozicije u novosadskom parlamentu, za smenu funkcionerke Treće Srbije Milanke Brkić, članice Gradskog veća zadužene za kulturu, predsendik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić je za Blic naglasio da angažman Treće Srbije nema veze s kulturom, već je vođen čistim interesom.

LSV

– Ovakvi gafovi u kulturi nisu rađeni ni za vreme radikala, jer su čak i oni prepoznali da Novi Sad ima svoju meru u socijalnom i u kulturnom smislu, za razliku od ovih  koji pod firmom kvazipatriotizma i srbovanja kroz kulturu zapravo žele da sakupe novac za naredne izbore – rekao je Kravić.

(BILSV, 08. 07. 2013)



Odbori LSV | Četvrtak, 01. 03. 2018. | Komentara: 0

GG Samo lokalno prvo da vrati ukradene mandate, pa onda da deli lekcije

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Grupu građana“ Samo lokalno“ da iz moralnih i ljudskih razloga vrati mandate pokretu Dosta je bilo, na čijoj listi su izabrani za odbornike u Skupštinu opštine Bečej. Tek u tom slučaju imaju pravo da drže lekcije drugim partijama. 
Odbori LSV | Sreda, 28. 02. 2018. | Komentara: 0

Vlast u Zrenjaninu da podnese izveštaje o radu!

Predsednik odborničke grupe Liga socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo zatražio je danas od predstavnika gradske vlasti u Zrenjaninu da odmah podnesu izveštaje o radu.
Odbori LSV | Utorak, 20. 02. 2018. | Komentara: 0

Neka gradska vlast prestane da gasi apoteke!

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od predstavnika gradske vlasti da prestanu da zatvaraju apoteke „Apoteka Zrenjanin“ u naseljenim mestima u Zrenjaninu. Nakon oštrog reagovanja LSV na nedopustiv trend gašenja apoteka u selima - apoteke su već zatvorene u Aradcu, Jankovom Mostu, Mihajlovu, Farkaždinu i Knićaninu, a sudbina apoteka u Melencima, Botošu, Belom Blatu i Čenti je neizvesna, konačno se oglasio i direktor „Apoteka Zrenjanin“ i potvrdio ono na šta smo upozoravali time pokazavši ozbiljno zanemarivanje interesa građana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook