Kvazipatriote nemaju veze s kulturom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 08. 07. 2013. | Komentara: 0

Kvazipatriote nemaju veze s kulturom

NOVI SAD – Komentarišući zahtev opozicije u novosadskom parlamentu, za smenu funkcionerke Treće Srbije Milanke Brkić, članice Gradskog veća zadužene za kulturu, predsendik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić je za Blic naglasio da angažman Treće Srbije nema veze s kulturom, već je vođen čistim interesom.

LSV

– Ovakvi gafovi u kulturi nisu rađeni ni za vreme radikala, jer su čak i oni prepoznali da Novi Sad ima svoju meru u socijalnom i u kulturnom smislu, za razliku od ovih  koji pod firmom kvazipatriotizma i srbovanja kroz kulturu zapravo žele da sakupe novac za naredne izbore – rekao je Kravić.

(BILSV, 08. 07. 2013)



Odbori LSV | Ponedeljak, 12. 02. 2018. | Komentara: 0

Umesto obilaznice, Zrenjaninci dobijaju samo lažna obećanja

Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo zatražio je danas da predstavnici gradske vlasti konačno pogledaju građane u oči i kažu zašto još uvek nema obilaznice oko Zrenjanina.
Odbori LSV | Petak, 09. 02. 2018. | Komentara: 0

SVM izbaciti iz vlasti u Bečeju zbog višemilionskih sudskih brljotina

Opština Bečej i Novi Bečej moraće da snose troškove sudskog postupka iz 2010. godine, u visini od 60 miliona dinara, koji je okončan presudom Privrednog apelacionog suda u Novom Sadu, u korist AP Vojvodine, na ime pozajmice za troškove transporta i demontaže mosta, koji je kao donacija nemačkog grada Vilshofen, 2002. godine trebao da bude postavljen između ta dva grada.
Odbori LSV | Utorak, 30. 01. 2018. | Komentara: 0

Stipendijama pomoći i mlade talente u srednjim školama

Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej predložio je Opštinskom veću da iskoristi svoje pravo i preporuči predsedniku opštine dodatne stipendije za socijalno ugrožene studente koji ne zadovoljavaju uslove konkursa zbog visokih kriterijuma.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook