Kvazipatriote nemaju veze s kulturom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 08. 07. 2013. | Komentara: 0

Kvazipatriote nemaju veze s kulturom

NOVI SAD – Komentarišući zahtev opozicije u novosadskom parlamentu, za smenu funkcionerke Treće Srbije Milanke Brkić, članice Gradskog veća zadužene za kulturu, predsendik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić je za Blic naglasio da angažman Treće Srbije nema veze s kulturom, već je vođen čistim interesom.

LSV

– Ovakvi gafovi u kulturi nisu rađeni ni za vreme radikala, jer su čak i oni prepoznali da Novi Sad ima svoju meru u socijalnom i u kulturnom smislu, za razliku od ovih  koji pod firmom kvazipatriotizma i srbovanja kroz kulturu zapravo žele da sakupe novac za naredne izbore – rekao je Kravić.

(BILSV, 08. 07. 2013)



Odbori LSV | Ponedeljak, 09. 10. 2017. | Komentara: 0

Dokle više problemi sa vodom?

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije osuđuje neodgovornost predstavnika gradske vlasti i JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Zrenjaninu zbog koje su građani tokom skoro čitavog vikenda bili bez vode. Ligašice i ligaši traže i da se u najkraćem roku zakaže sednica Skupštine grada i informišu odbornici o stvarnom stanju sistema vodovoda.
Odbori LSV | Nedelja, 08. 10. 2017. | Komentara: 0

73 godine oslobođenja Bečeja od fašizma

Povodom 8. oktobra dana oslobođenja Bečeja od fašizma, Opštinska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej poručuje da je neophodno odati počast svim nevinim žrtvama stradalim u Drugom svetskom ratu, ali i suzbiti svaku savremenu pojavu koja ima obeležje fašizma.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 09. 2017. | Komentara: 0

LSV ne dozvoljava da se vlast igra interesima građana

Liga socijaldemokrata Vojvodine danas je na 12. sednici Skupštine grada predložila dopune dnevnog reda, kako bi korigovala loše poteze gradske vlasti i predložila rešenje problema, koji pogađaju naš grad, međutim predstavnici vlasti su ostali nemi ili su politikantski, nemušto i neodgovorno odgovarali na razložna pitanja.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook