Kvazipatriote nemaju veze s kulturom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 08. 07. 2013. | Komentara: 0

Kvazipatriote nemaju veze s kulturom

NOVI SAD – Komentarišući zahtev opozicije u novosadskom parlamentu, za smenu funkcionerke Treće Srbije Milanke Brkić, članice Gradskog veća zadužene za kulturu, predsendik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić je za Blic naglasio da angažman Treće Srbije nema veze s kulturom, već je vođen čistim interesom.

LSV

– Ovakvi gafovi u kulturi nisu rađeni ni za vreme radikala, jer su čak i oni prepoznali da Novi Sad ima svoju meru u socijalnom i u kulturnom smislu, za razliku od ovih  koji pod firmom kvazipatriotizma i srbovanja kroz kulturu zapravo žele da sakupe novac za naredne izbore – rekao je Kravić.

(BILSV, 08. 07. 2013)



Odbori LSV | Utorak, 21. 03. 2017. | Komentara: 0

Nadležni da pronađu ko je prekrečio mural

Danima se u javnosti i na društvenim mrežama pojavljuju slike murala u Novom Sadu, koji je pre nekoliko dana  prekrečen, a potom je usledila reakcija i crtanje vulgarnih grafita. Pa ponovno krečenje i crtanje. I tako, ko zna dokle. Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva od nadležnih organa da ovaj slučaj razreše. 
Odbori LSV | Utorak, 21. 03. 2017. | Komentara: 0

Nenad Čanak poručuje da Zrenjaninci ne smeju biti građani drugog reda

Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine na predstojećim predsedničkim izborima Nenad Čanak glasno se zalaže da u svim opštinama i gradovima ljudi imaju jednake šanse da žive, rade i leče se dostojanstveno, saopštio je danas zrenjaninski odbor LSV. 
Odbori LSV | Utorak, 14. 03. 2017. | Komentara: 0

Nenad Čanak kandidat LSV za predsednika Srbije

Liga socijaldemokrata Vojvodine kandidovala Nenada Čanka na predstojećim predsedničkim izborima, jer je nedopustivo da ni jedan kandidat ne bude iz Vojvodine, da ni jedan kandidat ni ne pominje autonomiju, Vojvodinu i probleme u njoj, da se ni jedan kandidat ne bavi radnicima, manjinama, obespravljenima, da ni jedan kandidat ne vidi dalje od Beograda.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook