Kvazipatriote nemaju veze s kulturom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 08. 07. 2013. | Komentara: 0

Kvazipatriote nemaju veze s kulturom

NOVI SAD – Komentarišući zahtev opozicije u novosadskom parlamentu, za smenu funkcionerke Treće Srbije Milanke Brkić, članice Gradskog veća zadužene za kulturu, predsendik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić je za Blic naglasio da angažman Treće Srbije nema veze s kulturom, već je vođen čistim interesom.

LSV

– Ovakvi gafovi u kulturi nisu rađeni ni za vreme radikala, jer su čak i oni prepoznali da Novi Sad ima svoju meru u socijalnom i u kulturnom smislu, za razliku od ovih  koji pod firmom kvazipatriotizma i srbovanja kroz kulturu zapravo žele da sakupe novac za naredne izbore – rekao je Kravić.

(BILSV, 08. 07. 2013)



Odbori LSV | Utorak, 10. 01. 2017. | Komentara: 0

Izmišljaju SNS univerzum umesto da u realnosti urade nešto za Zrenjanin

Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo poručio je aktuelnoj vlasti da umesto što vreme troše na izmišljanje SNS univerzuma, koji su izgradili na obećanjima akva parka, autodroma za formule, komercijalnog aerodroma, privlačenja velikih investicija, bolje obrate pažnju na zrenjaninsku realnost i učine ono što je njihova dužnost. 
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 12. 2016. | Komentara: 0

Budžet Novog Bečeja je tek bleda senka prethodnih

NOVI BEČEJ - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Novi Bečej podnela je 13 amandmana na predlog budžeta, među kojima je i onaj koji se odnosi na povećanje sredstava za funkcionisanje Saveta nacionalnih manjina.

Prošlogodišnjim budžetom za funkcionisanje tog Saveta bilo je izdvojeno 750.000 dinara. Ovogodišnjim budžetom enormno su umanjena sredstva  i sada je predviđeno samo  150.000 dinara.
Odbornici LSV su amandmanom predložili da se Savetima doda milion dinara iz budžetske rezerve, a koju je sadašnja lokalna vlast na čelu sa Srpskom naprednom strankom, uvećala u odnosu na prošlu godinu za oko 4 miliona.
Odbori LSV | Utorak, 27. 12. 2016. | Komentara: 0

Kostreš: Kritikovaćemo sve loše poteze gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine, kao najjača opoziciona stranka u gradu, ostala je čuvar vrednosti građanskog društva, izjavio je predsednik Gradskog odbora LSV Bojan Kostreš na novogodišnjem susretu sa novinarima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook