Labudovi u Dunavskom parku da dobiju spomenik

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 10. 2015. | Komentara: 0

Labudovi u Dunavskom parku da dobiju spomenik

NOVI SAD, 15. oktobar - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine podneće inicijativu da se labudovima u Dunavskom parku podigne spomenik.

LSVLabudovi u Dunavskom parku su godinama bili jedan od simbola Novog Sada, njegove uređenosti, kulture i pristojnosti.

Najmanje što Novi Sad može jeste da im se spomenikom oduži za sve što su u njemu predstavljali i po čemu će ga pamtiti turisti pred kojima smo se ponosili, deca koja su u njihovoj blizini prohodala i parovi koji su se pored njih venčavali.

Četiri godinu ove gradske vlasti u Novom Sadu se dešavalo svašta. Od uništavanja gradskih preduzeća, razbijanja inventara u salama za daće, preko osveštavanja vode u vodovodu, prljavih ulica, saobraćajnih kolapsa i svečanog obeležavanja radova na početku postavljanja semafora.

Međutim, činjenica da su psi lutalice postali toliki problem u gradu da su zaklali labudove u Dunavskom parku je najtužniji dokaz tog sveopšteg rasula u gradu.  
Labudovi u Dunavskom parku zaslužuju spomenik. Odbornička grupa i Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine će na tom spomeniku insistirati dokle god on ne bude postavljen.


Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Performans za subotičko pozorište

SUBOTICA - Povodom Svetskog dana pozorišta, 27. marta, Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici organizovala je juče performans ispred zgrade Narodnog pozorišta u izgradnji.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Vratiti imovinu lokalnim samoupravama i Pokrajini

SUBOTICA - Liga socijaldemokrata Vojvodine pokreće inicijativu da se konačno zakonski uredi pitanje vraćanja imovine Vojvodini, odnosno svim lokalnim samoupravama u Srbiji, istakao je danas predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook