Ligašice i ligaši prelepili plakate DSS u Bačkoj Topoli

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 20. 09. 2011. | Komentara: 0

Ligašice i ligaši prelepili plakate DSS u Bačkoj Topoli

BAČKA TOPOLA - Predizborna kampanja je očigledno u punom zamahu pošto je čitav centar Bačke Topole nedavno osvanulo prelepljeno plakatima Demokratske stranke Srbije. Plakati su izlepljeni na svim raspoloživim površinama u Bačkoj Topoli, pa je Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u tom mestu odlučio da reaguje.

Timovi Izbornog štaba OO LSV Bačka Topola juče su prlepili plakate DSS nalepnicama LSV. Iako je predizborna kampanja plakatima krenula možda malo ranije nego što se očekivalo, ligašice i ligaši u Bačkoj Topoli su pokazali da su spremni da reaguju u svakom trenutku.

(BILSV, 20.09.2011.)




Odbori LSV | Četvrtak, 11. 08. 2011. | Komentara: 0

Grafit na prostorijama LSV u Pančevu

PANČEVO - U noći između 9. i 10. avgusta 2011. godine za sada nepoznati počinioci ispisali su ispod prozora sedišta GrO LSV Pančevo veliki grafit na kojem piše "pravoslavlje ili smrt".

- Nema sumnje da je ova poruka upućena Ligi socijaldemokrata Vojvodine " ocenjuje se u saopštenju Gradskog odbora LSV Pančevo.
Odbori LSV | Utorak, 02. 08. 2011. | Komentara: 0

Uručena električna kolica u Rumi

RUMA - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine, na čelu sa dr Dušanom Miloševićem, posetila je juče Udruženje paraplegičara Srema u Rumi i tom prilikom se upoznala sa aktivnostima i problemima na koje ovo udruženje nailazi.
Odbori LSV | Subota, 23. 07. 2011. | Komentara: 0

LSV osudila pojavu grafita mržnje

PANČEVO - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo najoštrije је osudio pojavu grafita mržnje, koji su osvanuli u Dolovu juče, 21. jula, u popodnevnim satima. Tekst grafita "Srbi, marš iz Vojvodine" predstavlja uvredu za sve žitelje naše Vojvodine, koji su vekovima uzdignute glave živeli i žive ne jedni pored drugih, nego jedni sa drugima, što i jeste prava mera suživota 26 nacionalnih zajednica naše pokrajine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook