Ligašice i ligaši prelepili plakate DSS u Bačkoj Topoli

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 20. 09. 2011. | Komentara: 0

Ligašice i ligaši prelepili plakate DSS u Bačkoj Topoli

BAČKA TOPOLA - Predizborna kampanja je očigledno u punom zamahu pošto je čitav centar Bačke Topole nedavno osvanulo prelepljeno plakatima Demokratske stranke Srbije. Plakati su izlepljeni na svim raspoloživim površinama u Bačkoj Topoli, pa je Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u tom mestu odlučio da reaguje.

Timovi Izbornog štaba OO LSV Bačka Topola juče su prlepili plakate DSS nalepnicama LSV. Iako je predizborna kampanja plakatima krenula možda malo ranije nego što se očekivalo, ligašice i ligaši u Bačkoj Topoli su pokazali da su spremni da reaguju u svakom trenutku.

(BILSV, 20.09.2011.)




Odbori LSV | Petak, 25. 03. 2011. | Komentara: 0

Zastava AP Vojvodine se zavijorila i u Baču

NOVI SAD - Zastava AP Vojvodine od pre neki dan se vijori i na jarbolu ispred zgrade Skupštine opštine Bač. Ovo je 11 opština koja je istakla zastavu od početka akcije članova i aktivista Lige socijaldemokrata Vojvodine koji su, krajem februara, u opštinama gde zastave nije bilo, organizovali predaju zastava predstavnicima lokalne samouprave i zatražili da one budu istaknute u skladu sa Ustavom, zakonima i odlukom Skupštine AP Vojvodine.
Odbori LSV | Utorak, 22. 03. 2011. | Komentara: 0

Za zdravu vodu u svakom subotičkom domaćinstvu

SUBOTICA - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica zatražio je danas da se u prigradskim naseljima Tavankut, Ljutovo, Šupljak, kao i mesnim zajednicama Makova sedmica i Peščara izradi planska dokumentacija, izgradi i uspostavi sistem organizovanog vodosnabdevanja stanovništva.
Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 03. 2011. | Komentara: 0

Futožani uklonili grafite mržnje

FUTOG - Aktivisti Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Futog, tokom proteklog vikenda, uklanjali su uvredljive grafite neonacističke organizacije Naši 1389 u tom mestu. Grafiti su se pojavili u četvrtak 17. marta, a njema su vređani LSV, NATO pakt, Evropska unija, televizija B92.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook