Loši putevi i deponija glavni problemi u Mužlji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 14. 09. 2015. | Komentara: 0

Loši putevi i deponija glavni problemi u Mužlji

MUŽLJA – Stanovnici Mužlje nezadovoljni su zbog lošeg stanja puteva i pojačanog inteziteta saobraćaja u ovom naselju, saopštila je danas predsednica Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemoktata Vojvodine Zrenjanin.

lsv
 
- Zrenjaninski ligaši su u subotu, 12. septembra razgovarali sa stanovnicima Mužlje, tokom manifestacije „Buč“. Građani i građanke koji žive u ovoj mesnoj zajednici su ukazali i da im problem predstavlja buka, ugroženost pešaka i biciklista zbog saobraćaja, ali i deponija i neprijatni mirisi koji dolaze iz tog pravca – istakla je Jovanov.
 
Kako je navela, meštanima je ukazano da će LSV, kao i prethodnih 25 godina, nastaviti i dalje da se zalaže za iste ideje i da će LSV ostati verna svom programu.
 
(BILSV, 14.09.2015)



Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

Hitno pronaći odgovorne za skrnavljenje spomenika u Gakovu

Sombor, 06. marta - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da policija hitno pronađe vinovnike skrnavljenja spomen-obeležja pripadnicima nemačke nacionalne zajednice stradalim  u Gakovu, posle Drugog svetskog rata.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

Borba za prava žena još uvek traje

SOMBOR - Iako otpočela pre stotinjak godina, borba za prava žena, nažalost, još uvek traje. Žene su još uvek slabije plaćene i još uvek teže dolaze do zaposlenja.
Odbori LSV | Utorak, 06. 03. 2012. | Komentara: 0

Oformiti Agenciju za energetsku efikasnost

ZRENJANIN - Potpredsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu Vladimir Tešić, podsetio je na današnjoj konferenciji za novinare na Liginu inicijativu da se u Zrenjaninu oformi gradska Agencija za energetsku efikasnost, ocenjujući da bi na taj način bile ostvarene značajne uštede energije i novca građanki i građana. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook