LSV druga predala listu za izbore u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 09. 03. 2016. | Komentara: 0

LSV druga predala listu za izbore u Novom Sadu

Novi Sad, 09. mart - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine sinoć oko 23 časa predao je listu kandidata i kandidatkinja za izbore za Skupštinu Grada Novog Sada.

 
Lista nosi ime „Liga socijaldemokrata Vojvodine - Nenad Čanak“.
 
Time je Liga socijaldemokrata Vojvodine druga stranka u Novom Sadu koja je prikupila i predala svu neophodnu dokumentaciju i potpise građanki i građana.
 
Tokom dana očekujemo  da Gradska izborna komisija potvrdi tu listu, čime bi
Liga socijaldemokrata Vojvodine, najjača opoziciona stranka u gradu, zauzela drugo mesto na glasačkom listiću.
 
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

Vratiti seoske doktore u sela

BAČKA PALANKA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka će se zalagati za vraćanje seoskih doktora u svako selo u opštini, sa punim dežurstvima od 24 sata, kako bi se obezbedila kvalitetnija zdravstvena usluga za sve građane, istakao je danas predsednik tog odbora Vladimir Trkulja.
Odbori LSV | Utorak, 03. 04. 2012. | Komentara: 0

Stiže i drugi deo pomoći "Rusandi"

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za privredu i preduzetništvo Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Vladimir Milošev, najavio je danas na konferenciji za novinare da će, zaslugom stručnog tima ovog Liginog Saveta, u Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju "Rusanda" u Melencima stići drugi deo humanitarne pomoći iz Nemačke.
Odbori LSV | Utorak, 03. 04. 2012. | Komentara: 0

Dugogodišnja borba za Vojvodinu

BAČKA PALANKA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka organizovao je sinoć u Pivnicama predizbornu tribinu na kojoj su pred oko 150 meštanki i meštana govorili predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, predsednik Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev, predsednik OO LSV Bačka Palanka Vladimir Trkulja i kandidat LSV za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sitemu Boban Orelj.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook