LSV i dalje u sali SO Bela Crkva

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 16. 01. 2016. | Komentara: 0

LSV i dalje u sali SO Bela Crkva

BELA CRKVA, 16. januar - Dvoje odbornika i jedan član Opštinskog veća iz redova Lige socijaldemokrata Vojvodine, kao i odbornik i predsednik opštine iz redova DS, i više građana, proveli su noć u sali Skupštine opštine Bela Crkva.



Odbornici LSV u Beloj Crkvi su čvrsto rešeni da Skupštinu opštine ne napuste dok ne dobiju odgovore o tome ko ih je i sa kojim pravom, kao legitimno izabrane predstavnike građanki i građana, juče onemogućavao da uđu u zgradu skupštine i polivao suzavcem. 

Ostaćemo u sali dok ne bude jasne reakcija nadležnih državnih organa na jučerašnje nasilje.

Već danas napisaćemo i uputiti zahtev Ministarstvu za državnu  upravu i lokalnu samoupravu i tražiti vanredni nadzor i reakciju tim povodom. Takođe, tražićemo i da se izjasne da li je jučerašnja sednica održana po zakonu.  

Za nas sednica Skupštine opštine Bela Crkva nije ni počela, jer se odluke Skupštine Opštine donose u zgradi i sali Skupštine Opštine, a ne krišom, na drugim lokacijama, bez dozvole prisustva odbornicima koji nekome nisu po volji.

Predsednica Opštinskog odbora 
i odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Sandra Ristić



Odbori LSV | Subota, 28. 09. 2024. | Komentara: 0

EPS da pod hitno reši problem sa očitavanjem brojila i visokim računima za struju

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANi zahteva od Elektroprivrede Srbije da pod hitno reše problem koji imaju mnogi građani Srbije, a vezan je za očitavanje brojila za struju i visoke račune za utrošenu električnu energiju.
Odbori LSV | Petak, 27. 09. 2024. | Komentara: 0

SNS sprečava odbornike Skupštine grada Novog Sada da rade svoj posao

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik, koja je trebala da predsedava vanrednom sednicom, ističe da ih je vladajuća većina sada fizički sprečila da održe sednicu o problemu pijaće vode, jer im je to jedini preostali način da spreče razgovor o ovoj bitnoj temi.
Odbori LSV | Četvrtak, 26. 09. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo pomoć poljoprivrednicima zbog posledica suše

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI ponovo skreće pažnju na jedan od gorućih problema sa kojim se trenutno suočavaju građani Vojvodine – drastično smanjenje prinosa poljoprivrednih kultura usled suše. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook