LSV i u Novom Bečeju pod rednim brojem dva

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 16. 03. 2016. | Komentara: 0

LSV i u Novom Bečeju pod rednim brojem dva

NOVI BEČEJ – Liga socijaldemokrata Vojvodine će na lokalnim izborima u Novom Bečeju biti pod rednim brojem dva, rekao je na konferenciji za novinare predsednik Opštinskog odbora LSV Novi Bečej Saša Šućurović. Na listi je 31 kandidat za odbornika a podršku im je dalo 1.600 građanki i građana. Šućurović je istakao da su potpisi prikupljeni za samo pet sati.


- Ako znamo da je bilo potrebno samo 930 potpisa i da smo imali skoro 700 potpisa više nego što je trebalo, to je odraz poverenja koji građani Novog Bečeja imaju prema Ligi. Sa druge strane, ovakva podrška je svakako i odraz onoga što smo uradili tokom četiri godine na teritoriji opštine Novi Bečej – istakao je Šućurović koji je i predsednik novobečejske opštine.

Predstavljajući program sa kojim LSV izlazi na ove lokalne izbore, on je istakao da za Ligu zemlja nikada neće biti na prodaju, uvek će se zalagati za mlade, a poštovani stare. 
- Uvek smo domaćinski poslovali i poslovaćemo, a u prilog tome govore sledeće činjenice: vratili smo 80 miliona duga koji su napravili naši prethodnici, od čega 45 miliona kredita, 15 miliona duga za novomiloševačku kanalizaciju, pet miliona duga za nenamensko trošenje u Bočaru i 15 miliona duga za odvodnjavanje u Kumanu. Za razliku od dugova, prethodnici nam nisu ostavili nijedan projekat. Zato smo mi napravili  15 projekata i obezbedili sredstva za njih. Građani treba da se opredele za naš program i zato što smo mi oni zbog kojih se Novi Bečej pominje po dobrim stvarima, a ne po dvorcu „Heterlendi“ i hapšenjima – naglasio je Saša Šućurović.

- Pozivam naše sugrađanke i sugrađane da izađu na izbore 24. aprila i povedu svoje prijatelje i komšije, kako bismo nastavili promene koje smo uveli davnih godina i da Novi Bečej nastavi ovim dobrim putem. Mislim da tako ne bi trebalo da brinemo za naše sugrađane i naš grad u narednom periodu – zaključio je Šućurović 

(BILSV, 16.03.2016)




Odbori LSV | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Zastava AP Vojvodine na Skupštini opštine Vrbas

NOVI SAD - Zastava AP Vojvodine zavijorila se i na zgradi Skupštine opštine Vrbas. To je 12 opština koja je istakla zastavu od početka akcije članova i aktivista Lige socijaldemokrata Vojvodine koji su, krajem februara, u opštinama gde zastave nije bilo, organizovali predaju zastava predstavnicima lokalne samouprave i zatražili da one budu istaknute u skladu sa Ustavom, zakonima i odlukom Skupštine AP Vojvodine.
Odbori LSV | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Prevencija je najbolji lek

ZRENJANIN - Povodom Međunarodnog dana zdravlja, koji se svake godine obeležava 7. aprila na dan kada je pri Ujedinjenim nacijama osnovana Svetska zdravstvena organizacija, u Maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina, u organizaciji Gradske organizacije Foruma žena LSV Zrenjanin, upriličena je tribina na temu "Prevencija umanjuje rizik".
Odbori LSV | Utorak, 05. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina radi, a Beograd troši

ZRENJANIN - Vojvodina ima najviše udela u izvozu u državi, dok je uvoz najveći u Beogradu, što nam govori da se u Vojvodini radi, a u Beogradu troši, istakao je danas potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook