LSV-Nenad Čanak treća na listi za lokalne izbore u Žablju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 11. 03. 2016. | Komentara: 0

LSV-Nenad Čanak treća na listi za lokalne izbore u Žablju

ŽABALJ - Opštinska izborna komisija danas je potvrdila izbornu listu Lige socijaldemokrata Vojvodine - Nenad Čanak za lokalne izbore u Opštini Žabalj koja će biti pod rednim brojem tri.

 
Po rečima predsednika OO LSV Žabalj, Jovana Panića,na izbornoj listi kandidatkinja i kandidata, četrdeset  procenata zauzimaju žene, a tim koji predvodi OO LSV Žabalj može poslužiti kao primer dobre organizacije i poštovanja  principa rodne ravnopravnosti.
 
- Samu izbornu listu čini tim sposobnih ljudi koji će, kada na narednim izborima dobije poverenje građanki i građana naše opštine raditi za dobro svih nas - istakao je predsednik Izbornog štaba Vladimir Balog.                                                              
 
(BILSV, 11.03.2016)



Odbori LSV | Sreda, 30. 03. 2011. | Komentara: 0

Za punu platu kikindskih trudnica

KIKINDA - Đurđina Jerinkić, predsednica Foruma žena GrO LSV Kikinda, i Gordana Perunović Fijat, odbornica LSV u SO Kikinda, održale su 29. marta konferenciju za medije posvećenoj inicijativi LSV da se ženama na održavanju trudnoće dotira iznos do pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook