LSV nije mesto za lečenje frustracija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 02. 04. 2014. | Komentara: 0

LSV nije mesto za lečenje frustracija

TEMERIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine nije mesto za lečenje frustracija nakon izbacivanja iz Demokratske stranke, saopštio je danas zamenik šefa Područnog izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine Južna Bačka Marko Lutkić.

LSVOn je u saopštenju naveo da je Robert Karan isključen iz stranke, a Opštinski odbor kojim su rukovodili on i njegov tim je raspušten zbog nedovoljnog i lošeg rada kako pre, tako i uoči samih izbora. To se uostalom videlo i na rezultatu koji je bio ispod cenzusa.

- U svakom slučaju, njihovo današnje saopštenje ne može da predstavlja zvaničan stav organizacije. Nemamo nameru da se dalje bavimo Karanom i njegovim saradnicima, niti njihovim svojatanjem stranke i njenog članstva. Bez njihovih kvaliteta i rada očekujemo samo bolji uspeh u Temerinu – zaključio je Lutkić.

(BILSV, 02.04.2014)



Odbori LSV | Sreda, 12. 09. 2018. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast i dalje neće da podnese izveštaj o radu

Predsednik Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo osudio je to što predstavnici gradske vlasti u Zrenjaninu još uvek nisu podneli izveštaje o radu.
Odbori LSV | Nedelja, 09. 09. 2018. | Komentara: 0

Kikinda poklanja 5 miliona evra koncesionaru toplane

Na sednici Skupštine grada Kikinda lokalna vlast je usvojila predlog koncesionog akta za poveravanje obavljanja komunalne delatnosti – usluge proizvodnje i distribucije toplotne energije na teritoriji grada Kikinda.
Odbori LSV | Četvrtak, 06. 09. 2018. | Komentara: 0

Opštinska administracija ne zna da koristi program, pa 3 meseca kasni licitacija

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Novi Bečej na današnjoj sednici skupštine predložila je da se Odluka o usvajanju Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta opštine Novi Bečej za 2018. godinu dopuni stavom da će zakupci poljoprivrednog zemljišta opštine Novi Bečej dobiti jasno obeležene poljoprivredne površine koje su zakupili i tražila objašnjenje o višemesečnom kašnjenju opštinske administracije u organizaciji „licitacije“. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook