LSV nije mesto za lečenje frustracija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 02. 04. 2014. | Komentara: 0

LSV nije mesto za lečenje frustracija

TEMERIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine nije mesto za lečenje frustracija nakon izbacivanja iz Demokratske stranke, saopštio je danas zamenik šefa Područnog izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine Južna Bačka Marko Lutkić.

LSVOn je u saopštenju naveo da je Robert Karan isključen iz stranke, a Opštinski odbor kojim su rukovodili on i njegov tim je raspušten zbog nedovoljnog i lošeg rada kako pre, tako i uoči samih izbora. To se uostalom videlo i na rezultatu koji je bio ispod cenzusa.

- U svakom slučaju, njihovo današnje saopštenje ne može da predstavlja zvaničan stav organizacije. Nemamo nameru da se dalje bavimo Karanom i njegovim saradnicima, niti njihovim svojatanjem stranke i njenog članstva. Bez njihovih kvaliteta i rada očekujemo samo bolji uspeh u Temerinu – zaključio je Lutkić.

(BILSV, 02.04.2014)



Odbori LSV | Sreda, 03. 01. 2018. | Komentara: 0

Zrenjaninska voda - što se grbo rodi ni vreme ne ispravi

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od predstavnika gradske vlasti i rukovodstva JKP „Vodovod i kanalizacija“ momentalni odgovor na pitanje kada će Zrenjaninci dobiti pijaću vodu. Videli smo da je obustavljena isporuka vode preko postrojenja, jer nije dobijeno odobrenje za rad od nadležnog Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo.
Odbori LSV | Sreda, 27. 12. 2017. | Komentara: 0

21 godina od pobede demokratskog Zrenjanina

Liga socijajaldemokrata Vojvodine podseća da se danas obeležava 21 godina od formiranja prve demokratske vlasti u gradu Zrenjaninu. Posle pobede opozicionih stranaka na novembarskim izborima 1996. godine usledio je niz opstruktivnih i koruptivnih radnji predstavnika stranaka Miloševićeve vlasti.
Odbori LSV | Utorak, 26. 12. 2017. | Komentara: 0

Zrenjanin i 2017. propadao! LSV nudi rešenja za bolji život!

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu Bojan Kostreš oštro je danas kritikovao rad lokalnih vlasti u gradu. Na tradicionalnom novogodišnjem susretu sa novinarima Kostreš je istakao da je sadašanja vlast jedna od najgorih u istoriji Zrenjanina i da, praktično, ne postoji nijedna jedina aktivnost koja je za pohvalu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook