LSV nije mesto za lečenje frustracija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 02. 04. 2014. | Komentara: 0

LSV nije mesto za lečenje frustracija

TEMERIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine nije mesto za lečenje frustracija nakon izbacivanja iz Demokratske stranke, saopštio je danas zamenik šefa Područnog izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine Južna Bačka Marko Lutkić.

LSVOn je u saopštenju naveo da je Robert Karan isključen iz stranke, a Opštinski odbor kojim su rukovodili on i njegov tim je raspušten zbog nedovoljnog i lošeg rada kako pre, tako i uoči samih izbora. To se uostalom videlo i na rezultatu koji je bio ispod cenzusa.

- U svakom slučaju, njihovo današnje saopštenje ne može da predstavlja zvaničan stav organizacije. Nemamo nameru da se dalje bavimo Karanom i njegovim saradnicima, niti njihovim svojatanjem stranke i njenog članstva. Bez njihovih kvaliteta i rada očekujemo samo bolji uspeh u Temerinu – zaključio je Lutkić.

(BILSV, 02.04.2014)



Odbori LSV | Sreda, 16. 08. 2017. | Komentara: 0

Polovina sredstava da se vraća mesnim zajednicama

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine pokrenuo je inicijativu da se izvrši modifikacija finansiranja mesnih zajednica tako da se polovina prikupljenih sredstava vraća mesnim zajednicama.
Odbori LSV | Sreda, 12. 07. 2017. | Komentara: 0

Dok vlast kreira lažnu realnost, zrenjaninska privreda propada

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije osuđuje što su čelnici gradske vlasti dozvolili da se osamnaesti Sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva „Inokop“ ne održi, saopštio je danas predsednik odborničke grupe LSV u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo.
Odbori LSV | Sreda, 05. 07. 2017. | Komentara: 0

LSV najaktivnija na sednici Skupštine grada

Predstavnici odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina, najjače opozicione stranke u gradu, otvorili su preko 50 tema kroz predloge dopuna dnevnog reda, zatražili informacije gradskih čelnika o aktivnostima preduzetim u cilju rešavanja problema koji pogađaju naš grad i naše građane, ali i predložili rešenje problema, postavili pitanje o neispunjenim obećanjima gradske vlasti, zatražili izveštaje o radu svih funkcionera u lokalnoj samoupravi, ali i i pohvalili rad onih koji su kvalitetno obavljali svoj posao.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook