LSV nije mesto za lečenje frustracija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 02. 04. 2014. | Komentara: 0

LSV nije mesto za lečenje frustracija

TEMERIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine nije mesto za lečenje frustracija nakon izbacivanja iz Demokratske stranke, saopštio je danas zamenik šefa Područnog izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine Južna Bačka Marko Lutkić.

LSVOn je u saopštenju naveo da je Robert Karan isključen iz stranke, a Opštinski odbor kojim su rukovodili on i njegov tim je raspušten zbog nedovoljnog i lošeg rada kako pre, tako i uoči samih izbora. To se uostalom videlo i na rezultatu koji je bio ispod cenzusa.

- U svakom slučaju, njihovo današnje saopštenje ne može da predstavlja zvaničan stav organizacije. Nemamo nameru da se dalje bavimo Karanom i njegovim saradnicima, niti njihovim svojatanjem stranke i njenog članstva. Bez njihovih kvaliteta i rada očekujemo samo bolji uspeh u Temerinu – zaključio je Lutkić.

(BILSV, 02.04.2014)



Odbori LSV | Petak, 16. 09. 2016. | Komentara: 0

Novosadski funkcioneri da se pridržavaju Etičkog kodeksa ponašanja

NOVI SAD - Novosadski funkcioneri uskoro će potpisati izjave da će svoj posao obavljati moralno, na šta ih obavezuje Etički kodeks ponašanja funkcionera, usvojen 2004. godine, a u primeni u svakoj lokalnoj samoupravi. Njihov rad pratiće Savet za praćenje primene etičkog kodeksa, koji je danas održao konstitutivnu sednicu, a predsednica Saveta Maja Sedlarević kaže za 021 je uloga ovog radnog tela da prati rad funkcionera i izveštava kada dođe od kršenja etičkog kodeksa.
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 09. 2016. | Komentara: 0

I građanke i građani Zrenjanina imaju pravo da se leče!

ZRENJANIN – Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine, Ildiko Bođo predložila je na sednici Skupštine Grada Zrenjanina proširenje dnevnog reda sa tačkom Informacija o preduzetim aktivnostima na nivou grada vezanim za otvaranje Odeljenja zračne terapije u zrenjaninskoj bolnici "Dr Đorđe Joanović", međutim, kako je saopšteno iz Gradskog odbora LSV Zrenjanin, odbornici vladajuće većine taj predlog su odbili.
Odbori LSV | Subota, 10. 09. 2016. | Komentara: 0

Proleće donosi novo lice Satelitske pijace

NOVI SAD – Nije se odustalo od izmeštanja i od izgradnje nove Satelitske pijace, ali je dosta neprimerno u ovom trenutku uložiti dvadeset i kusur miliona za podizanje betonske konstrukcije jer je tenderom bila obuhvaćena isključivo betonska konstrukcija s pločom nad prostorom pijace i u njemu, bez znanja kada ćemo i šta dalje raditi – rekao je u intervjuu za Dnevnik novi direktor JKP „Tržnica” Dušan Bajić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook