LSV nije mesto za lečenje frustracija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 02. 04. 2014. | Komentara: 0

LSV nije mesto za lečenje frustracija

TEMERIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine nije mesto za lečenje frustracija nakon izbacivanja iz Demokratske stranke, saopštio je danas zamenik šefa Područnog izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine Južna Bačka Marko Lutkić.

LSVOn je u saopštenju naveo da je Robert Karan isključen iz stranke, a Opštinski odbor kojim su rukovodili on i njegov tim je raspušten zbog nedovoljnog i lošeg rada kako pre, tako i uoči samih izbora. To se uostalom videlo i na rezultatu koji je bio ispod cenzusa.

- U svakom slučaju, njihovo današnje saopštenje ne može da predstavlja zvaničan stav organizacije. Nemamo nameru da se dalje bavimo Karanom i njegovim saradnicima, niti njihovim svojatanjem stranke i njenog članstva. Bez njihovih kvaliteta i rada očekujemo samo bolji uspeh u Temerinu – zaključio je Lutkić.

(BILSV, 02.04.2014)



Odbori LSV | Četvrtak, 30. 06. 2016. | Komentara: 0

LSV sa žaljenjem prati urušavanje DS

NOVI SAD, 30. jun - Liga socijaldemokrata Vojvodine uzvraća zahvalnost Demokratskoj stranci za dvadesetogodišnju saradnju. Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine nema nameru da polemiše sa onim što je ostalo od DS-a. Oni se već svađaju i optužuju sami između sebe.
Odbori LSV | Ponedeljak, 27. 06. 2016. | Komentara: 0

Kravić: Interes grada ispred velike politike

NOVI SAD - Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić istakao je danas da na lokalnom nivou nema velike politike, već da su, pre svega, zastupljene komunalne teme. On je nakon dogovora o ulasku u vladajuću koaliciju u Novom Sadu istakao da je za tu odluku presudio interes grada i mogućnost zajedničkog rešavanja problema na lokalnom nivou.
Odbori LSV | Nedelja, 26. 06. 2016. | Komentara: 0

Kravić: Liga želi da učestvuje u razvoju Novog Sada


NOVI SAD – Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić, komentarišući ulazak LSV u vladajuću koaliciju u glavnom gradu Vojvodine, rekao je za TV B92 da se Liga za njega odlučila nakon upoznavanja sa programom Srpske napredne stranke za razvoj Novog Sada u narednom periodu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook