LSV nije mesto za lečenje frustracija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 02. 04. 2014. | Komentara: 0

LSV nije mesto za lečenje frustracija

TEMERIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine nije mesto za lečenje frustracija nakon izbacivanja iz Demokratske stranke, saopštio je danas zamenik šefa Područnog izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine Južna Bačka Marko Lutkić.

LSVOn je u saopštenju naveo da je Robert Karan isključen iz stranke, a Opštinski odbor kojim su rukovodili on i njegov tim je raspušten zbog nedovoljnog i lošeg rada kako pre, tako i uoči samih izbora. To se uostalom videlo i na rezultatu koji je bio ispod cenzusa.

- U svakom slučaju, njihovo današnje saopštenje ne može da predstavlja zvaničan stav organizacije. Nemamo nameru da se dalje bavimo Karanom i njegovim saradnicima, niti njihovim svojatanjem stranke i njenog članstva. Bez njihovih kvaliteta i rada očekujemo samo bolji uspeh u Temerinu – zaključio je Lutkić.

(BILSV, 02.04.2014)



Odbori LSV | Ponedeljak, 04. 04. 2016. | Komentara: 0

Rušenjem trščara gubi se kulturna baština Novog Sada

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović kritikovao je odluku da se kuće-trščare u Ulici Kraljevića Marka sruše i na njihovom mestu podigne zgrada. Jovanović, koji je, ok je bio predsednik Skupštine grada Novog Sada pokušao da izdejstvuje rešenje za očuvanje ovih kuća, u izjavi za Radio021 je kazao da je odluka o brisanju prostorno kulturno-istorijske celine kuća-trščara na čijem mestu će forma „Galens“ izgraditi devetospratnicu razočaravajuća.
Odbori LSV | Ponedeljak, 04. 04. 2016. | Komentara: 0

Za LSV su poljoprivrednici na prvom mestu

NOVI BEČEJ – Član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik opštine Novi Bečej Saša Šućurović ukazao je na skupu sa više od dvestotine novobečejskih poljoprivrednika na važnost koju za Ligu socijaldemokrata Vojvodine imaju poljoprivreda i poljoprivredni proizvođači, te planove LSV za budućnost u ovoj oblasti. 
Odbori LSV | Petak, 01. 04. 2016. | Komentara: 0

Pošumljenost Vojvodine daleko ispod minimuma

ŽABALJ –  Pošumljenost pokrajine Vojvodine je svega 6,5 posto, a minimum je 14 odsto, rekao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu Branislav Bogaroški. Kako je najavio, pokrajinska vlast nije zadovoljna dinamikom kojom se Vojvodina pošumljava, a zbog toga je ove godine izdvojeno više sredstva za ovu namenu. Parcela od 27 od ukupno 52 hektara pošumljava se u Žablju, što je dobar primer opštine koja brine o pošumljenosti svoje teritorije, smatra Bogaroški.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook