LSV nije mesto za lečenje frustracija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 02. 04. 2014. | Komentara: 0

LSV nije mesto za lečenje frustracija

TEMERIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine nije mesto za lečenje frustracija nakon izbacivanja iz Demokratske stranke, saopštio je danas zamenik šefa Područnog izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine Južna Bačka Marko Lutkić.

LSVOn je u saopštenju naveo da je Robert Karan isključen iz stranke, a Opštinski odbor kojim su rukovodili on i njegov tim je raspušten zbog nedovoljnog i lošeg rada kako pre, tako i uoči samih izbora. To se uostalom videlo i na rezultatu koji je bio ispod cenzusa.

- U svakom slučaju, njihovo današnje saopštenje ne može da predstavlja zvaničan stav organizacije. Nemamo nameru da se dalje bavimo Karanom i njegovim saradnicima, niti njihovim svojatanjem stranke i njenog članstva. Bez njihovih kvaliteta i rada očekujemo samo bolji uspeh u Temerinu – zaključio je Lutkić.

(BILSV, 02.04.2014)



Odbori LSV | Petak, 01. 04. 2016. | Komentara: 0

Somborska vlast pravi novi problem sa zemljištem

SOMBOR - Odbornici Skupštine Sombora usvojili su juče većinom glasova predlog Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za ovu godinu, o čemu će se dalje izjašnjavati Ministarstvo poljoprivrede. Prema rečima šefa odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u somborskoj skupštini Zorana Terzina usvojenim predlogom otvara se mogućnost za stvaranje novih problema u Somboru.
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 03. 2016. | Komentara: 0

SNS gazi sopstveni dogovor

ZRENJANIN - Nakon što je načelnik Komunalne policije Igor Virijević, član Srpske napredne stranke, na sastanku sa predstavnicima političkih partija, na kome je tema bila lepljenje predizbornih plakata na javnim površinama, izjavio da je postignut zajednički dogovor kako će izgledati grad pre i posle izbora, predstavnici SNS su pokazali šta misle o tom dogovoru.
Odbori LSV | Sreda, 30. 03. 2016. | Komentara: 0

Zbog čega, ili koga se žuri sa privatizacijom Luke Novi Sad?

Novi Sad, 30. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva jasno objašnjenje od Ministarstva privrede zbog čega je upravo sada, u sred izbora, pokrenuta prodaja jedine luke u celoj državi koja radi, i pri tome posluje pozitivno sa profitom, koji uredno uplaćuje u budžet.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook